E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Είναι επίσημο – Τα προφυλακτικά δεν μειώνουν την απόλαυση στο σεξ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ με προφυλακτικό εξίσου με το «απροστάτευτο» σεξ, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.
Οι ερευνητές επιθεώρησαν ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο, στο οποίο οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν για τον βαθμό απόλαυσης στο σεξ με ή χωρίς προφυλακτικό. Οι απαντήσεις που έλαβαν έδειξαν πως ο αριθμός που βρήκε το σεξ το ίδιο απολαυστικό τόσο με προφυλακτικό όσο και χωρίς ήταν πολύ μεγαλύτερος από εκείνον που ισχυριζόταν πως με τη χρήση προφυλακτικού μειώνεται η απόλαυση.
Η έρευνα απέδειξε επίσης πως οι άντρες δεν αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην στύση με τη χρήση προφυλακτικών, ενώ και οι γυναίκες δεν μπορούσαν να καταλάβουν πότε ένα προφυλακτικό είχε λιπαντικό ή όχι.
Η δρ. Ντέμπι Χέρμπενικ του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, υπεύθυνη για την έρευνα, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να αποδειχθούν πολύ ευεργετικά στη μάχη για την αντιμετώπιση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε το πώς οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους σχετικά με τα προϊόντα που συμβάλλουν στο safe sex και στην ενίσχυση της απόλαυσής του».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger