E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γαλλική εταιρεία διοργανώνει απαγωγές με σκοπό τη… διασκέδαση

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013





Άγνωστοι σε φιμώνουν, σε δένουν με ταινία, σου κλείνουν τα μάτια και σε οδηγούν σε ένα σκοτεινό, υγρό κελί. Μετά από 4 ώρες σε αφήνουν ελεύθερο… Τα λύτρα που «απαιτούν» είναι μόλις 1.000 ευρώ και σου κόβουν και απόδειξη για την… εφορία. 

Αν αναζητάς μια εμπειρία βγαλμένη από Χόλιγουντ, τότε η Ανατολική Γαλλία είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι. Η εταιρεία Ultime Realite, παρέχει μια ασυνήθιστα μοναδική υπηρεσία. Με 1.000 ευρώ (βασικό πακέτο) έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις (;) μια αξέχαστη απαγωγή, με κεντρικό θύμα…. εσένα.

Αν πάλι είσαι πιο extreme τύπος και έχεις το ανάλογο πορτοφόλι, μπορείς να εμπλουτίσεις αυτή την εμπειρία με αρκετά πιο εξεζητημένα σενάρια. Καταδίωξη μέσω θαλάσσης, απελευθέρωση με ελικόπτερο, παραμονή στα χέρια των «κακοποιών» για μεγαλύτερο διάστημα και άλλα πολλά χολιγουντιανά εφέ, είναι διαθέσιμα... με την ανάλογη χρέωση φυσικά.

Η ιδέα μοιάζει να είναι επηρεασμένη από την ταινία “The Game”, όπου μια εταιρεία κάνει τον ήρωα να πιστέψει πως η υπόληψη του, τα οικονομικά του και η ασφάλεια του βρίσκονται σε κίνδυνο, καταφέρνοντας στο τέλος του παιχνιδιού, να του διδάξει, πως πρέπει να εκτιμά τη ζωή περισσότερο.

Στην ιστοσελίδα της (http://www.ultimerealite.fr/), η Ultime Realite αναφέρει: «Θα ζήσετε σε πραγματικές συνθήκες τρόμου και βίας, μιας απαγωγής… ένα ψυχολογικό σοκ που θα κάνετε καιρό να ξεχάσετε». Ως πελάτης της Ultime Realite μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς το σενάριο της απαγωγής που επιθυμείτε, αλλά δεν θα έχετε ιδέα για το που και πότε θα συμβεί το χτύπημα. Μάλιστα στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι πελάτες, διευκρινίζεται πως «θα σας παρακολουθούμε για μερικές ημέρες και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει ηεπίθεση».

Ο 30χρονος Georges Cexus, ιδιοκτήτης της εταιρείας «απαγωγών», δηλώνει πως οι δουλειές του έχουν ανέβει τελευταία. Δέχεται τουλάχιστον 2 εντολές-παραγγελίες για απαγωγές, καθημερινά. Οι περισσότεροι πελάτες του είναι επιχειρηματίες, δικηγόροι καιμεγαλοστελέχη, που διψούν για αδρεναλίνη. Η εμπειρία μιας απαγωγής από επαγγελματίες έρχεται ως εναλλακτική πρόταση στα -αρκετά συνηθισμένα πια- extremesports.

“Αυτό που προσφέρω είναι μια απολύτως ελεγχόμενη κατάσταση, κανείς δεν κακοποιείται, είναι κυρίως ψυχολογική η βία που ασκείται”, τονίζει ο Georges Cexus και συμπληρώνει «Φυσικά αν ο πελάτης αισθανθεί πως φτάνει στα όρια της αντοχής του, μπορεί να τερματίσει το παιχνίδι, απλά εκστομίζοντας το σύνθημα που έχουμε από πριν συμφωνήσει”.

H απαγωγή είναι η πλέον δημοφιλής υπηρεσία που προσφέρει η Ultime Realite, όμως δεν είναι η μοναδική. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει, μεταξύ άλλων υπηρεσιών (ανθρωποκυνηγητό στο δάσος, διαμονή σε νεκροτομείο, ή ακόμα και εικονική κηδεία) αυτήν που του ταιριάζει.

Φυσικά όλα αυτά είναι νόμιμα, αφού προϋποθέτουν την ενυπόγραφη συγκατάθεση τουπελάτη.

Όμως η αστυνομία προειδοποιεί πως σε περίπτωση που κάποιος πάθει κάτι κακό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το πράγμα… αλλάζει.

http://www.globalomen.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger