E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ερωτικής ταινίας της Λίντσεϊ Λόχαν [βίντεο]

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Την ίδια ώρα που η 27χρονη Λίντσεϊ Λόχαν νοσηλεύεται σε κλινική αποτοξίνωσης έρχεται το τρέιλερ του The Canyons για να θυμίσει στον κόσμο το πραγματικό της ταλέντο (σ.σ. βλέπε να γδύνεται). Ακόμη και αν ο σκηνοθέτης της επιμένει πως είναι ίδια η Μέριλιν Μονρόε.

«Αργεί συνέχεια να έρθει, είναι απρόβλεπτη, παθαίνει νευρικές κρίσεις και δημιουργεί εντάσεις. Ναι, η Λόχαν τα κάνει όλα αυτά αλλά διαθέτει και εκείνο το απροσδιόριστο πράγμα που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της».

Αυτό γράφει ο σκηνοθέτης του The Canyons, του ερωτικού θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί η 27χρονη, στην στήλη του στο σάιτ Film Comment εξηγώντας πόσο ίδια είναι με την Μέριλιν Μόνροε.

Αν και, βλέποντας το τρέιλερ, το μόνο που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι ότι η ταινία θα περιλαμβάνει (πέρα από ένα τριο και σκηνές κανονικής επαφής με τον πορνοσταρ συμπρωταγωνιστή της) και ένα sex tape.

Το συγκεκριμένο low budget project έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού κυρίως εξαιτίας των βαριών ονομάτων των συντελεστών του.

Συγκεκριμένα του Μπρετ Ίστον Έλις, βραβευμένου συγγραφέα του American Psycho, που έχει γράψει το σενάριο και του Πολ Σράντερ, θρυλικού σεναριογράφου του Ταξιτζή και του Οργισμένου Ειδώλου που το σκηνοθετεί.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger