E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ! Έρχονται στην Ελλάδα προϊόντα ΔΕΥΤΕΡΗΣ κατηγορίας λόγω κρίσης!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η παρατεταμένη οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα αποτελεί το βασικό επιχείρημα των πολυεθνικών ομίλων για να προωθούν προϊόντα δεύτερης κατηγορίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», οι πολυεθνικές θεωρούν πως οι Ελληνες έχουν μειωμένη αγοραστική δύναμη, οπότε κατατάσσουν τη χώρα μας στους προορισμούς όπου θα πρέπει να προωθήσουν φθηνότερα αλλά χαμηλότερης ποιότητας αγαθά. Αυτό γίνεται προκειμένου οι εταιρείες να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικές έναντι των άλλων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χονδρεμπόριο, προμηθεύονται επώνυμα προϊόντα από άλλες χώρες (Βουλγαρία, Ρουμανία κ.ά.) σε χαμηλότερες τιμές, και στη συνέχεια τα προωθούν στην ελληνική αγορά, με το πλεονέκτημα πως είναι αρκετά φθηνότερα από τα ανταγωνιστικά αγαθά. Ωστόσο τα προϊόντα αυτά είναι προηγούμενης τεχνολογίας, κατασκευασμένα για χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με τελική συνέπεια την προώθηση χαμηλότερης ποιότητας αγαθών στην ελληνική αγορά.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger