E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τράπεζες στις ΗΠΑ αρνούνται να ανοίξουν λογαριασμούς σε πορνοστάρ [εικόνες]

Κυριακή 19 Μαΐου 2013


Η Σανέλ Πρέστον γνωρίζει καλά πως το επάγγελμα που έχει επιλέξει δεν χαίρει ευρείας αποδοχής, κάτι που αποτελεί φυσική συνέπεια της φήμης της ως μιας από τις μεγαλύτερες και διασημότερες σταρ του κόσμου της βιομηχανίας του πορνό. Ποτέ της όμως δεν φανταζόταν ότι αυτός ο παράγοντας θα επηρέαζε τη δυνατότητά της να ανοίξει έναν απλό καταθετικό λογαριασμό.

Προσφάτως, η εν λόγω κυρία άνοιξε έναν λογαριασμό επιχειρηματικών συναλλαγών στην City National Bank στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μερικές μέρες αργότερα πήγε να καταθέσει μία επιταγή της γνωστοποίησαν ότι είχαν κλείσει το λογαριασμό της λόγω λειτουργικών ζητημάτων συμμόρφωσης.

Σπεύδοντας να μάθει τι συμβαίνει, απευθύνθηκε στον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος της εξέφρασε την ανησυχία του για τα σόου της μέσω webcam στα οποία επιδίδεται και ανεβάζει στην ιστοσελίδα της, εξ ου και η απόφασή του να κλείσει το λογαριασμό της.

Η εν λόγω τράπεζα αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, το οποίο δεν είναι το μοναδικό, καθώς εργαζόμενοι στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό έχουν κατά καιρούς εκφράσει παράπονα για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τις τράπεζές τους. 

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger