E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 19 Μαΐου 2013

Κυριακή 19 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Ενδέχεται να έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης στις συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βρουν λύση κάποιες καταστάσεις, που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες του άλλου, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να νιώσετε αισιόδοξοι για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε να διασκεδάσετε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με πολύ κοντινούς σας φίλους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς, φίλε Κριέ. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα φίλε Ταύρε, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου μπορεί να οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι ορισμένα πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Όσο για σένα, που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτό θα σταματήσει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο να μην εκτεθείς και συμπεριφέρσου διακριτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά, θα ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Μην διστάζεις να ζητήσεις από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων, φίλε Δίδυμε. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Συμβουλέψου κάποιους μεγαλύτερούς σου, γιατί η πείρα σε συνδυασμό με τη δική σου φρέσκια ματιά, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις συμπληγάδες των σκέψεών σου, που προσπαθούν να σε συνθλίψουν. Αρκεί να γίνει η αρχή και η εξέλιξή σου θα πάρει ανοδική πορεία, που θα σε φέρει αργά αλλά σταθερά στην κορυφή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως, αγαπητέ Δίδυμε. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγες λίγο από το καβούκι σου και αναζήτησε νέες μεθόδους, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Φαντασία έχεις, το μόνο που σου μένει είναι να την αξιοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης θα πρέπει να προσέξεις αρκετά κάποια καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και σκέψου καλά πριν κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μην σε συμφέρει.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο, που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει ο σύντροφός σου το σημερινό βράδυ, φίλε Καρκίνε. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να νιώσεις ήρεμος στο πλευρό του. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στη δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά η οικονομική σου κατάσταση ακόμη δεν βρίσκεται στο σημείο που θέλεις.




Λέων
23/7-23/8

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με τα θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Λέων. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί οι πλανήτες είναι στο πλάι σου και θα σου χαρίσουν μία πολύ όμορφη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σε κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Οργάνωσε την μέρα σου, φίλε Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις σε κάποιες επιπόλαιες επιθυμίες, που θα σε ξεμυαλίσουν και μπορεί να σε παρασύρουν σε άσκοπα έξοδα.



Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με την βοήθειά του, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, φίλε Ζυγέ, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα, ώστε να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.



Σκορπιός
23/10-22/11

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Σκορπιέ, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα αρχίσεις να βγαίνεις λίγο περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου και η ετοιμότητά σου αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι επίσης να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.




Τοξότης
23/11-21/12

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, να ξέρεις πως ο Δίας από τους Διδύμους σου χαρίζει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη σήμερα, από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων, αγαπητέ Αιγόκερε. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο μπορεί να βρίσκεσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αυτή η Κυριακή θα είναι μια μέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μην χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων, μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Υδροχόε, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό, ώστε να ισορροπήσεις κάπως το κλίμα. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές, που αφορούν στο μέλλον. Να προσέχεις κάποια απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και που πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή, φίλε Ιχθύ. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις  το έτερον σου ήμισυ, είναι ιδιαίτερα θετικοί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά σήμερα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να σου γίνει, να την μελετήσεις πολύ καλά πριν την αποδεχτείς.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger