E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αληθινή ιστορία: Όταν η επιθυμία της γυναίκας να γίνει μαμά ξεπερνά κάθε εμπόδιο!

Κυριακή 19 Μαΐου 2013



Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινή και μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πιο παράξενες ιστορίες τοκετού.

Πρόκειται για μια γυναίκα από την Ρουμάνια, της οποίας η επιθυμία να γίνει μανούλα κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και το εμπόδιο των 240 κιλών που ζύγιζε! 

Ναι, όπως διαβάσατε! 240 κιλά και φυσικά αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να μπορέσει η Βικτόρια Λάκατους να φέρει στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι μόλις 3 κιλών. Τώρα βέβαια θα αναρωτιέστε γιατί αυτό θεωρείται παράξενο... γιατί όταν ήρθε η στιγμή να γεννήσει δεν μπορούσαν να την μεταφέρουν στο μαιευτήριο. 

Τελικά με τη βοήθεια 3 πληρωμάτων της πυροσβεστικής και 3 πληρωμάτων ασθενοφόρων από το Βουκουρέστι, την πήραν από το σπίτι και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιές κοριτσάκι 2 κιλών και 900 γραμμαρίων. 

Ο σύζυγος της δήλωσε ευτυχισμένος, ενώ η ίδια η Βικτόρια μετά τη γέννα της έχει επιδοθεί σε αυστηρότατη δίαιτα για να γίνει μια "φυσιολογική γυναίκα και μητέρα", όπως δηλώνει η ίδια.

mothersblog


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger