E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρωτοφανής πατέντα: Εσώρουχο «κεραυνοβολεί» τους επίδοξους βιαστές

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013



Φοιτητές Μηχανικής από την Ινδία κατασκεύασαν το απόλυτο εσώρουχο κατά των σεξουαλικών επιθέσεων που αναμένεται να αποθαρρύνει αρκετούς επίδοξους βιαστές.
Ο αποτροπιασμός της ινδικής κοινωνίας μετά τα πρόσφατα ζοφερά γεγονότα ώθησε τους πολυμήχανους φοιτητές να φτιάξουν μια συσκευή για την προστασία των γυναικών της χώρας τους από επιθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Πρόκειται για ένα εσώρουχο που εκπέμπει ηλεκτροσόκ και ειδοποιεί ταυτοχρόνως την αστυνομία και την οικογένεια της γυναίκας για την επίθεση.
Η συσκευή, που ονομάζεται Society Harnessing Equipment (SHE), είναι στο στάδιο της τελειοποίησης και θα κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα Απριλίου.
«Το εσώρουχο διαθέτει GPS, GSM και αισθητήρες πίεσης, είναι ικανό να προκαλεί ηλεκτροσόκ 3.800 kV και να ειδοποιεί αστυνομία και γονείς», δηλώνει μια από τις εφευρέτριες, Μανίσα Μοχάν. Το εσώρουχο μπορεί να επαναλάβει το ηλεκτροσόκ 82 φορές, παρέχοντας στη γυναίκα προστασία από ενδεχόμενη απόπειρα ομαδικού βιασμού.
Η ομάδα των σπουδαστών αποφάσισε να τοποθετήσει το κλειστό κύκλωμα στο σουτιέν και όχι στο κάτω μέρος του εσωρούχου, καθώς έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε θύματα βιασμών και αστυνομικούς πληροφορήθηκαν ότι οι βιαστές επιτίθενται συνήθως πρώτα στο στήθος.
«Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα κορίτσι πραγματικά θα δει τον ουρανό σφοντύλι όταν οι αισθητήρες πίεσης τεθούν σε λειτουργία», εξηγεί η Μοχάν.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger