E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΑΛΟΣ με τον ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ του Σφακιανάκη! (δείτε την φώτο-σοκ)

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013



Θραύση κάνει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη από τη σκηνή όπου τραγουδάει και φαίνεται να κάνει τον περίφημο ναζιστικό χαιρετισμό.
Αν και δεν είναι σαφές από που ακριβώς προέρχεται η περιβόητη φωτογραφία, πολλοί ανατρέχουμε και σε συνέντευξη που είχε δώσει στην ηλεκτρονική σελίδα tralala, λέγοντας μεταξύ άλλων: «ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά... Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης. Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν "αδελφή" και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των "Απριλιανών", θα καταλάβετε τι σας λέω.
Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξαναέφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία».


Πηγή: iefimerida.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger