E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Απριλίου 2013

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς, με σωστές κινήσεις και την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα της εμπιστοσύνης σου, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε, φίλε Κριέ. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά τον ένα στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι θετικός και ανοιχτός στις γνωριμίες που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων, προσπάθησε να μην εκνευριστείς με κάποια λόγια που θα ακούσεις από ορισμένους συναδέλφους σου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο καθένας προσπαθεί να διεκδικήσει ή να διατηρήσει όσα περισσότερα μπορεί. Κάνε το ίδιο και εσύ!!! Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά.






Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα θα εργαστείς προγραμματισμένα και θα υλοποιήσεις τις ιδέες σου, αγαπητέ Ταύρε. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά. Παράλληλα, αν εκδηλώσεις την ερωτική σου διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου, θα έχεις ευχάριστες, θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα και θα προκύψουν νέες, κοινωνικές συναναστροφές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη ερωτικά, φίλε Ταύρε, και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, ίσως σήμερα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ... αισθησιακές συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα ίσως να φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές, γιατί θα έχεις προβλήματα και θα προκαλέσεις τις αντιδράσεις των συναδέλφων σου, όσον αφορά κοινά οικονομικά ζητήματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με τη Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα, για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Βάλε τώρα τις σωστές βάσεις, με λογική τακτική, και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις την δυνατότητα να ρίξεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό, όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο, ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και μην περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει. Κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει, θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Καρκίνε, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και θα σου χαρίσουν την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται, για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές συζητήσεις, που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις τις προοπτικές για να ξεκινήσεις τώρα έναν νέο δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, φίλε Καρκίνε. Φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τα καινούργια σχέδια, γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.






Λέων
23/7-23/8







Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα γίνεις πιο οργανωτικός και θα τραβήξεις κοντά σου ανθρώπους, που ταυτίζονται με τις δικές σου απόψεις και ενδιαφέροντα. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει αρκετά, από την άλλη όμως θα σου είναι δύσκολο να βρεις λύσεις σε θέματα του παρελθόντος, που σε απασχολούν ακόμη. Πρόσεχε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να κουράσεις ψυχολογικά το σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν ή να τον προβληματίσουν. Όσο για σένα που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, αν έχεις μελετήσει καλά από πριν τα βήματα σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο, που θα αρχίσουν να ισορροπούν.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα σου είναι αρκετά δύσκολο να καταστρώσεις ένα πρόγραμμα και να καταφέρεις να το εφαρμόσεις, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος. Καλό θα είναι να μετράς τα λόγια σου ακόμη και αν έχεις δίκιο, ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις. Με την υπευθυνότητα που σε χαρακτηρίζει, βελτιώνεται η εικόνα σου στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην δίνεις περισσότερη σημασία από ό,τι χρειάζεται σε κάποιες συμπεριφορές του. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν, θα σου ομορφύνει το βράδυ και θα αλλάξει την οπτική σου, απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ. Με την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια, που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να στολίσεις τα λόγια και τις ιδέες σου, κάνοντας τες ιδιαίτερα ελκυστικές και συμφέρουσες στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.






Σκορπιός
23/10-22/11
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα, που σε απασχολούν και σε τραβούν πίσω, αγαπητέ Σκορπιέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας και δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις. Αντί αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου, να ξεμπερδέψεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, φίλε Σκορπιέ, να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Απόφυγε να δείξεις στο σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις, από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Όσο για σένα, που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις στήριγμα στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και για την πορεία σου. Μπορεί να φαίνονται δελεαστικές, αλλά πίσω από την ωραία βιτρίνα τους να κρύβονται παγίδες, που ούτε καν είχες φανταστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία και αυτός είναι ένας τομέας, που θα σε ηρεμήσει αρκετά σήμερα.



Τοξότης
23/11-21/12

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κάνεις αρκετή υπομονή, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σου κάνουν καλό και συν τοις άλλοις θα σε αποδιοργανώσουν. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον, και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφός σου, φίλε Τοξότη, θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, και μην πνίγεσαι στον λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην παρατάτε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Με υπομονή και επιμονή, η τύχη θα σας αποζημιώσει και θα φέρει στο δρόμο σας ένα πρόσωπο, όπως το έχετε ονειρευτεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Το ότι δεν έχετε τις ίδιες απόψεις, δεν πρέπει να σε κάνει να βγαίνεις εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος και να βάλεις μία σειρά στα χρέη σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σχέδια και αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να τα δρομολογήσεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκεί να δουλέψεις σκληρά και να είσαι συγκεντρωμένος. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Σελήνη από το ζώδιό σου, σου χαρίζει την εύνοιά της για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα, φίλε Αιγόκερε. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Φρόντισε μόνο να μην πέσεις με τα μούτρα και… χτυπήσεις!!! Άσε στην άκρη τις αναστολές που πιθανόν να έχεις και εκδήλωσε την ερωτική σου πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Αιγόκερως, κάνε σήμερα τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που ανέβαλες καιρό τώρα, γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και η συμφωνία απόψεων που θα έχετε, θα σας κάνει όλους να αισθανθείτε καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό, πρόσκαιρα τουλάχιστον, θα σε ικανοποιήσει.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή την Τετάρτη, αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου. Τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, φίλε Υδροχόε, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Όσο για σένα που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Έτσι θα γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Προώθησε σήμερα τους επαγγελματικούς σου στόχους, φίλε Ιχθύ, αποφεύγοντας να εκφέρεις τις απόψεις και τα μελλοντικά σου σχέδια σε άτομα, που δεν είσαι σίγουρος ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Κάποιες εντάσεις που θα προκληθούν θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιό σου, σε προικίζει με τέτοια γοητεία, που δεν μπορεί κανείς να μείνει αδιάφορος στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger