E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Άνεργος με Porsche και θυρίδες χρυσού...

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013



Δήλωνε άνεργος με μηδενικό εισόδημα, ωστόσο, κυκλοφορούσε με Porsche και διέθετε στο σπίτι του ειδικό μηχάνημα τήξης χρυσού.

Ο λόγος για έναν ιδιώτη, ο οποίος φαίνεται πως είχε ξεχάσει να δηλώσει στην εφορία σημαντικές καταθέσεις στην τράπεζα και όχι μόνο, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να ζει μέσα στη χλιδή.

Όλα ήρθαν στο φως έπειτα από έλεγχο του ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο πόθεν έσχες του συγκεκριμένου άνδρα. 

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού. Στο σπίτι του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης εντοπίστηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Porche ιδιοκτησίας του και μηχάνημα τήξης χρυσού.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη υπόθεση που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ, το οποίο πραγματοποιεί ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής του λαθρεμπορίου και των αδήλωτων εισοδημάτων. 

Στην περιοχή της Αττικής 7 επιχειρήσεις εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 20.300.000 ευρώ, 3 επιχειρήσεις δεν εξέδωσαν κανένα φορολογικό στοιχείο για συναλλαγές ύψους 2.050.000 ευρώ και 17 επιχειρήσεις έλαβαν εικονικά φορολογικά στοιχεία ύψους 7.800.000 ευρώ. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger