E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νίκος Κουρκούλης: Πως νίκησε τον καρκίνο ο λαϊκός τραγουδιστής!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013



Eίναι από τους τραγουδιστές που ξέρουν να ξεσηκώνουν τον κόσμο... Πάντα χαμογελαστός, ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα του και το παιδί τους. Δεν ήταν όμως όλα πάντα ρόδινα για τον Νίκο Κουρκούλη.

Η επίσκεψη στο Άγιο όρος του άλλαξε τη ζωή. Τρομοκρατημένος από το φόβο της αρρώστιας και έπειτα από παραινέσεις φίλων του αποφάσισε να φύγει για το Άγιο Όρος ώστε να ηρεμήσει και να προσευχηθεί πριν τον μεγάλο αγώνα που θα έδινε για την ίδια τη ζωή του. Εκεί, επισκέφτηκε τη σκήτη της Αγίας Άννης και μίλησε με τους πνευματικούς του που του έδωσαν δύναμη για να πάρει κουράγιο για τον μεγάλο αγώνα. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, οι νέες εξετάσεις που δεν είχε προλάβει να διαβάσει, έδειχναν πως δεν είχε τίποτα.

Όπως περιγράφει ο ίδιος όταν επισκέφτηκε τη σκήτη της Αγίας Άννης: «Κάποια στιγμή ένιωσα μία πολύ μεγάλη πίεση που με έκανε να λιποθυμήσω και να μείνω έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθα, έβαλα τα κλάματα γι' αυτό που ένιωσα. Κατά την επιστροφή μου στην Αθήνα και μετά από εξετάσεις οι γιατροί μου είπαν πως δεν του βρήκαν τίποτα!Από τότε έχω γίνει από τους πιο πιστούς επισκέπτες του Αγίου Όρους».

newsbomb

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger