E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Aπίστευτο: Καταγγέλουν την Στικούδη ως ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013



Την έχουν κατηγορήσει για τα πάντα. Για τη φωνή της, για την κυτταρίτιδα που δεν έχει, κατά καιρούς έχει ακούσει τα μύρια όσα. Η τελευταία κριτική όμως εναντίον της Κατερίνας Στικούδη αγγίζει τα όρια του αστείου....

Για σατανισμό την κατηγορεί ένας χρήστης του ΥouΤube, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε ο ίδιος, όπου αναλύει σημεία του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ψηλά τακούνια» με... «σαφείς σατανιστικούς συμβολισμούς" «Είναι αστεία αυτά τα πράγματα», δηλώνει η Κατερίνα. Έχει συνηθίσει, άλλωστε, να ακούει διάφορα, αφού από τη στιγμή που ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι όλοι κάτι αρνητικό είχαν να πουν για εκείνη. Για τις φωνητικές της ικανότητες, για τις ατέλειες στο σώμα της ή για την ποιότητα των τραγουδιών της. «Η κριτική και η εμπάθεια έχουν και τα όριά τους, αλλά εδώ έχουμε ξεφύγει τελείως. Μιλάμε για μια κριτική που αφορά στη θρησκεία, στην πίστη κάποιων ανθρώπων, όχι μόνο στη δική μου. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τα "πιστεύω" του καθενός, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτό που υποστηρίζει αυτό το βίντεο», λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια, εμφανώς ενοχλημένη από την κακεντρέχεια κάποιων.

Τα μεμπτά σημεία στο βίντεο κλιπ «Ψηλά τακούνια», σύμφωνα με τον χρήστη του ΥouΤube που ανέβασε το συγκεκριμένο βιντέακι, είναι αρχικά μια κίνηση στο χορευτικό, όπου απεικονίζεται η Κατερίνα και οι χορευτές με το ένα χέρι πάνω και το άλλο κάτω. Κατά το ίδιο άτομο, πρόκειται για «την κλασική εικόνα του Μπαφομέτ που είναι συνώνυμο του Σατανά και συμβολίζει την κυριαρχία του κακού επί της γης, όπως και στους ουρανούς κάποτε». Ακόμα, ο χρήστης είδε τη φιγούρα με τα κέρατα του διαβόλου αλλά και το σκηνικό με το ασπρόμαυρο πάτωμα σκακιέρα «που χρησιμοποιούν οι μασόνοι στις τελετές τους». Η μπάλα παίρνει και τα κινούμενα σχέδια του Walt Disney «γνωστού για τα υπόκρυφα και υποσυνείδητα μηνύματά του στα κινούμενα σχέδια». Τέλος, ο φίλος των συνομωσιών χρήστης του ΥouΤube στρέφεται κατά του καταναλωτισμού και του υλισμού που προβάλλει το βίντεο κλιπ μέσω του... κομμωτηρίου, στο ντεκόρ του οποίου εμφανίζονται και πάλι, σύμφωνα με τον ίδιο, εικόνες του «έκπτωτου».

Η Κατερίνα, πάντως, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του χρήστη που ανέλυσε τα σατανιστικά σύμβολα που ισχυρίζεται πως υπάρχουν στο βίντεο κλιπ, αφού θεωρεί πως «ούτε τα λαγουδάκια μας φταίνε, ούτε οι χορογραφίες. Φαντάζονται καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Βλέπει τα πράγματα από τη χιουμοριστική πλευρά τους, τονίζει όμως ότι πρέπει να υπάρχον όρια στις απόψεις που δημοσιοποιούνται γιατί «υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν γονείς που αγχώνονται. Είναι να παντρέψω ένα ζευγάρι και θα με κοιτάζει ο παπάς περίεργα», λέει γελώντας η Κατερίνα. Όσο για το τραγούδι, φαίνεται πως αρέσει πολύ στον κόσμο αφού ακούγεται τρελά στα ραδιόφωνα και το επίμαχο βίντεο κλιπ κάνει πάταγο στο ΥouΤube.

Πηγή: Εφημερίδα NEWS

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger