E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαμός στο ΟΑΚΑ – Ξύλο, διακοπή και.. υποβιβασμός για ΑΕΚ!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013


- Ο “τελικός” της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό μετατράπηκε σε... κηδεία.
- Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87' προκάλεσε την είσοδο των οπαδών της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο
- Σε άτακτη φυγή οι παίκτες και των δυο ομάδων
- Έκτροπα σε αγωνιστικό χώρο και επίσημα - Άδειασε το ΟΑΚΑ
- Με το... ενάμισι πόδι πλέον ο δικέφαλος στην Football League
- Έφυγαν κλαίγοντας φίλαθλοι της ΑΕΚ για την “κατάντια” της ομάδας
- Ο διαιτητής φέρεται να έχει αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα
-Τον παρακαλάνε κλαίγοντας οι παίκτες της ΑΕΚ
- Σε περίπτωση οριστικής διακοπής, ο κανονισμός προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών. Αυτό σημαίνει τον υποβιβασμό της ομάδας από τώρα
Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, μετέφερε το παιχνίδι προς της προς την εστία του Κουτσόπουλου, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου για την... αγχωμένη Ένωση ήρθε στο 15', με τον Κουτσόπουλο να διώχνει με δυσκολία την εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο. Απ' την πλευρά των φιλοξενούμενων, η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε στο 33' άουτ.

Η Ένωση ξεκίνησε δυναμικά στην επανάληψη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το... καλημέρα (46') και κάνοντας τον κόσμο της να αναθαρρήσει. Ο Πανθρακικός συνέ4χισε να αμύνεται καλά, κάτι που ανάγκασε τον Δέλλα να βάλει δεξιά τον Φούντα, αριστερά τον Ανάκογλου και δεκάρι τον Γκερέιρο πίσω από τον Πετρόπουλο.

Παρόλο που ο δικέφαλος ανέβασε -αρχικά- στροφές, στην συνέχεια ο Πανθρακικός ισορρόπησε την αναμέτρηση, κάτι που έφερε περισσότερο εκνευρισμό στις εξέδρες (υπήρξε μικρή διακοπή για ένα πεντάλεπτο, γιατί κάποιοι οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ).

Τα πράγματα όμως... ξέφυγαν, όταν στο 87' ο Μπουγαϊδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Εκεί είχαμε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να τρέχουν στα αποδυτήρια. Περίπου 20 οπαδοί πήγαν μπροστά από τα επίσημα, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους,ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ, στο ταρτάν του σταδίου.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν κλαίγοντας από το γήπεδο, όχι λόγω των δακρυγόνων, αλλά από την θλύψη τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους. Να τονίσουε πως γίνεται προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger