E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο! Ο Γουέστ ήταν 40 και δήλωνε 28!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


Πλαστά πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία τον εμφάνιζαν κατά 12 χρόνια μικρότερο, παρουσίαζε ο Ταρίμπο Γουέστ στους συλλόγους που έπαιρνε μεταγραφή, όπως ισχυρίζεται πρώην πρόεδρος της Παρτιζάν.

"Μας είπε ότι ήταν 28 όταν ήρθε σε εμάς. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν 40, αλλά έπαιζε καλά, οπότε δεν μετανιώνω που τον είχαμε στην ομάδα", δήλωσε ο Ζάρκο Ζέτσεβιτς, ο οποίος είχε υπογράψει τον διεθνή Νιγηριανό στόπερ το 2002.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν επιχείρησε να πείσει τους ανθρώπους της κροατικής Ριγέκα ότι ήταν 32 ετών και έτοιμος να προσφέρει στο σύλλογο, οι εξετάσεις τον διέψευσαν. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο όταν εξέτασαν το γόνατό του, το οποίο πρόδιδε την πραγματική ηλικία του.

Αργότερα, βέβαια, υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική Πλίμουθ και την ιρανική Παϊκάν, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2006.

Στην καριέρα του, που άρχισε επαγγελματικά το 1992 στην Τζούλιους Μπέργκερ, έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Ίντερ, Μίλαν, Ντέρμπι, Κάιζερσλαουτερν, Παρτιζάν, Αλ Αραμπί (Ντόχα), Πλίμουθ, Τζούλιους Μπέργκερ (2η θητεία) και Παϊκάν.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger