E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Απριλίου 2013

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, φίλε Κριέ. Ο Άρης από το ζώδιό σου και η θετική όψη που πραγματοποιεί με τον Ερμή αργά το απόγευμα, σου δίνει κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και να μην αφήσεις τα εξωτερικά προβλήματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρνα ένα όμορφό βράδυ με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα. Σου χρειάζεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, καλύτερα να βάλεις μπροστά τη λογική σου και να μην παρασυρθείς από ευαισθησίες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ειδικά οι συνεργασίες, χρειάζονται πολύ προσοχή και όχι βιασύνες, για να μην κρίνεις λάθος κάποιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται λίγη καλή διαχείριση και όλα θα ισορροπήσουν άμεσα.





Ταύρος
21/4-20/5

Κάποιες καθυστερήσεις σήμερα σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα, αγαπητέ Ταύρε. Έχεις πολλά να κάνεις αλλά πρέπει να είσαι υπομονετικός, γιατί για κάποια ζητήματα δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Οφείλεις να επιμείνεις στις προσπάθειές σου και να μην τα παρατάς. Με αργά και σταθερά βήματα, σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα, αρκεί να καταφέρεις να μείνεις ανεπηρέαστος από την πίεση του εργασιακού τομέα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου, αντί να την επιβαρύνεις με τα νεύρα σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και αν είσαι σταθερός στις κινήσεις σου, μπορείς να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις. Ωστόσο, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις τις συμφωνίες ή τις σημαντικές αποφάσεις. Η οικονομική σου κατάσταση είναι σε δύσκολη φάση. Μην κάνεις ανοίγματα και κινήσου με προσοχή.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην αφήσεις τίποτα σήμερα να σε απομακρύνει από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και μην δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια που μπορεί να κάνουν, για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σου, φίλε Δίδυμε, και καλό είναι να ακούσεις όσα έχει να σου πει και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται απόψε με ανθρώπους που σε ευχαριστούν, χωρίς να μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αν είσαι Δίδυμος. Θα προκύψουν προτάσεις που σε ενδιαφέρουν και θα πρέπει να τις εξετάσεις προσεκτικά. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι και στην καλύτερη φάση, γι’ αυτό να προγραμματιστείς σωστά ώστε να μην αγχώνεσαι.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες την μοναξιά σου, φρόντισε να συναντήσεις απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά σίγουρα χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και όχι βιασύνες, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, γιατί σήμερα παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.




Λέων
23/7-23/8

Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αγαπητέ Λέων, και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, σήμερα ευνοείται ένας καλός διάλογος με το ταίρι σου, που θα σας βοηθήσει να πάει πιο μπροστά η σχέση σας. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις σύντομα ένα πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Λέων, και μάλιστα κάποια προβλήματα ή κάποιες αβεβαιότητες, θα αρχίσουν να μένουν πίσω. Ακόμα και στα οικονομικά σου, σου δίνονται ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές, φίλε Παρθένε, και καλό είναι σήμερα που ο κυβερνήτη σου Ερμής πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τον Κριό και σε ευνοεί, να τις αξιοποιήσεις όλες, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από κάποιες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ καλά, με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις την γκρίνια ή την ένταση να σου χαλάσει τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μια καλή γνωριμία σας περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, στα επαγγελματικά σου ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μην κάνεις λάθος κινήσεις από τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα σημείο που μια λάθος κίνηση θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σε αγχώσει. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο που τα χειρίζεσαι.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετή ένταση, που προέρχεται κυρίως από ζητήματα του παρελθόντος, φίλε Ζυγέ. Έχεις αφήσει κάποια θέματα σε εκκρεμότητα και σε αγχώνουν ακόμα. Ωστόσο, η ενεργητικότητα που έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τελειώνεις με όλες σου τις υποχρεώσεις. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα αισθηματικά σου προσπάθησε σήμερα να είσαι τρυφερός και να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματά σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε καλύπτει, οι γνωριμίες δεν θα σου λείψουν σήμερα. Αρκεί να είσαι έτοιμος να ανοιχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον η μέρα δεν είναι και η καλύτερη, καθώς τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι αρκετά. Καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί η ένταση θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Πάντως, τα οικονομικά σου, όπως και τα γραφειοκρατικά ζητήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να χαρείς… τακτοποιώντας τα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε βγάλουν από τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, που έχεις αμελήσει και έχουν διογκωθεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η γοητεία σου αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει απλά φλερτ, αλλά και μεγάλους έρωτες. Να έχεις το νου σου!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και πολλές είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις, σήμερα μπορείς να τις δρομολογήσεις. Καλό είναι όμως πρώτα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να ακούσεις τις απόψεις τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ξοδεύεις άσκοπα και μην παρασυρθείς σε συμφωνίες, που μπορεί να μην σε συμφέρουν.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση, μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλα στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, έχεις κάθε πιθανότητα σήμερα να περάσεις καλά με νέες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση, καθώς οι συνεργάτες σου σε βοηθούν να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, γιατί με τα αυξανόμενα έξοδα, έχεις βγει εκτός προγράμματος.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν τη σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις τον παρορμητισμό σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν τη σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις τον παρορμητισμό σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες, για να μπει μια τάξη στη δουλειά σου. Τα θέματα που έχεις θα κινηθούν με τον καλύτερο τρόπο και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται άμεσα, αν είσαι μετρημένος ή ακόμη και φειδωλός στις αγορές σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Υδροχόε, θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, χωρίς να περιμένεις οτιδήποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα είσαι πολύ περήφανος για όσα μπορείς να πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, η γοητεία και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα πάρει σήμερα τα πάνω της. Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και το ταίρι που θα βρεις θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου είναι σε περίοδο αλλαγών και αυτό ίσως καθυστερεί λίγο τα σχέδιά σου. Μην βιάζεσαι, γιατί όλα θα έρθουν όπως θέλεις, αν συνεχίσεις τον αγώνα σου. Τα οικονομικά σου ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί. Μην ανοίγεσαι και μην κάνεις συμφωνίες, που θα σε πιέσουν οικονομικά.



Ιχθείς
20/2,20/3

Οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου, παρά τις αντιξοότητες που προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα σε ωφελήσουν πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες, αφού διάφορα προβλήματα που είχες, μοιάζουν να μένουν πίσω και όλα βελτιώνονται στη σχέση με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να ξαναθυμηθείς κάποια πρόσωπα, από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, και οι συνεργασίες που κάνεις σου αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις μένουν πίσω και εσύ πορεύεσαι με ελπίδα για το μέλλον της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αφού κάποιες πηγές εσόδων σου δίνουν ανάσα από την πίεση του τελευταίου καιρού.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger