E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γελοίο και χοντρό είπε ο Κασιδιάρης τον Βενιζέλο στην Προανακριτική

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευ. Βενιζέλου στην Προανακριτική, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης να αποβάλει από τη συνεδρίαση τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης -που είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης και ξαναεπέστρεψε- μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον “γελοίο και χοντρό”, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τον απέβαλε από την αίθουσα.

Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου περί τεστοστερόνης  λέγοντας: «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι’ αυτό και απ’ το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger