E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Με το σταγονόμετρο η "αποκάλυψη" του Playstation 4

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013



Στην πρώτη πρόσκλησή της για το μέλλον του Playstation στις 20 Φεβρουαρίου, η Sony Computer Entertainment περιόρισε τις αποκαλύψεις για το Playstation 4 στο χειριστήριό του. Δέκα ημέρες αργότερα επανέρχεται, χωρίς όμως την κονσόλα στα χέρια και πάλι. Αυτή την φορά, μας δίνει μερικές οθονιές από το περιβάλλον χρήσης του Playstation 4.
Στο μενού του Playstation 4 θα βλέπετε συγκεντρωμένα όλα σας τα επιτεύγματα στο παιχνίδι, τα έπαθλα (trophies), τη λίστα φίλων και την πρόσφατη δραστηριότητα. Από το μενού, παρέχεται πρόσβαση στα αντίστοιχα στοιχεία που μοιράζονται οι φίλοι σας. Η Sony μοιάζει να δημιουργεί ένα «Facebook» για τους χρήστες της κονσόλας της.
Το νέο χειριστήριο DualShock 4 έχει πλήκτρο Share, με το οποίο καταγράφονται 10 δευτερόλεπτα από το παιχνίδι, το οποίο στη συνέχεια μοιράζεται online.
Από το μενού, μοιράζεστε με τους φίλους σας screenshots (οθονιές) και video clips που εσείς επιλέγετε ενώ παίζετε. Κάτι σαν ένα YouTube με βιντεάκια από τους παίκτες PS4.
Όπως μάθαμε στις 20/2, οι παίκτες θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά μέσω του Ustream το παιχνίδι τους για να σχολιάσουν ή να συμμετέχουν σε αυτό. Αργότερα, προστέθηκε η πληροφορία ότι η συνεργασία με το UStream δεν είναι αποκλειστική.
Μπορείτε να μοιραστείτε το παιχνίδι και στιγμιότυπα που επιλέγετε σε smartphone και tablet, και να παρακολουθείτε τις επιδόσεις των φίλων σας. 
Μπορείτε να μεταδώσετε το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο, συνομιλώντας παράλληλα με φίλους και ζητώντας συμβουλές ή και βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, εφόσον κολλήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σε ότι αφορά στην «βοήθεια» των φίλων, όπως γνωρίζαμε η δυνατότητα αποδίδεται στην τεχνολογία της Gaikai με την οποία Θα μπορούμε να βλέπουμε το παιχνίδι οποιουδήποτε φίλου εξ αποστάσεως και να αναλαμβάνουμε τα ηνία στην θέση του όταν αυτός το ζητήσει.

http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger