E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άντε γ@μήσου!–Τα τελευταία λόγια του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στον ετεροθαλή αδερφό του

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013



Ο ετεροθαλής αδερφός του οσκαρικού ηθοποιού, Ντάνιελ Ντέι Λιούις, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη 19χρονη έριδα που επικρατεί μεταξύ τους. Ο 81χρονος Σον Ντέι Λιούις σύμφωνα με τις πληροφορίες οδηγήθηκε στη ρήξη των σχέσεών του με τον διάσημο αδερφό του, εξαιτίας μιας «παρεξήγησης» σχετικά με τη βιογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε με το τρίτο Όσκαρ Ανδρικού Ρόλου της καριέρας του, για την ερμηνεία του στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Lincoln».
Ο Σον Ντέι Λιούις είναι ο ετεροθαλής αδερφός του γνωστού ηθοποιού, από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους, διάσημου ποιητή του 20ου αιώνα Σίσιλ Ντέι Λιούις. Ο κ. Ντέι Λιούις, πρώην δημοσιογράφος, δήλωσε στο περιοδικό Telegraph πως θέλει απεγνωσμένα να έρθει και πάλι σε επαφή με τον αδερφό του, ύστερα από το «τραγικό λάθος» του, 19 χρόνια πριν. Όπως ανέφερε, είχε προσπαθήσει να βοηθήσει έναν συγγραφέα να γράψει μια «βιογραφία του Νταν».

Όπως τόνισε, είχε δώσει μια βιογραφία του πατέρα τους στον συγγραφέα, προκειμένου να τον βοηθήσει να έχει όσο το δυνατόν πιο απτά στοιχεία για τη ζωή του. Ο Ντάνιελ ωστόσο, όπως αναφέρει ο Σον, βγήκε εκτός εαυτού όταν διάβασε τη βιογραφία, καθώς περιείχε πολλές ανακρίβειες.
«Μου τηλεφώνησε και μου είπε “Ασχολήσου με τη δική σου ζωή γαμώτο. Άντε γαμήσου!”, χωρίς να μπορέσω να πω ούτε μία λέξη. Αυτό έγινε το 1994, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε» δήλωσε ο Σον Ντέι Λιούις στο περιοδικό. Ο Σον εξήγησε πως ήταν 23 ετών, όταν ο πατέρας του ανακοίνωσε στην οικογένειά του πως αποχωρεί για να ξεκινήσει μία νέα ζωή με την Τζιλ Μπάλκον. Με αυτή, ο Σίσιλ Ντέι Λιούις απέκτησε τον Ντάνιελ.

http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger