E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013



Επί δύο ώρες περιέφεραν τους μπροστά από τις κάμερες της κρατικής τηλεόρασης της Κίνας τέσσερις μελλοθάνατους κρατούμενους, που οδηγούνταν από τα κελιά τους στο σημείο της εκτέλεσης.
Οι τέσσερις άνδρες, που εκτελέστηκαν σήμερα στην Κίνα, είχαν καταδικαστεί για τον θάνατο 13 Κινέζων ψαράδων στο δέλτα του Μεκόνγκ, στο Βιετνάμ, το 2011.
Αν και η μετάδοση διακόπηκε τη στιγμή της εκτέλεσης των ανδρών, που έγινε με θανατηφόρα ένεση, η περιφορά των μελλοθάνατων προκάλεσε οργή στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να καταγγέλλουν τη μετάδοση ως απάνθρωπη.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του BBC, θεωρείται βέβαιο ότι το «πράσινο φως» για τη ζωντανή κάλυψη δόθηκε από ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, καθόσον το CCTV ελέγχεται από τις κινεζικές αρχές και είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Κίνας που μεταδίδεται παρόμοια εικόνα από τη δημόσια τηλεόραση.
Το BBC εκτιμά ότι η κινεζική κυβέρνηση επιθυμεί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινή γνώμη ότι λαμβάνει πολύ σκληρά μέτρα κατά ξένων εγκληματιών.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
http://crimenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger