E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φρίκη: Σκότωσε την μάνα του και έβγαλε φωτογραφία με το κεφάλι της!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


Μόνο τρόμο προκάλεσε στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας σχιζοφρενής νεαρός, καθώς σκότωσε στον ύπνο της την μητέρα του, την έκοψε κομμάτια και στην συνέχεια έβγαλε φωτογραφία περιχαρής με το κεφάλι της!
Η 45χρονη Τάνια Μπιρντ από την Νέα Υόρκη χαρακτηριζόταν από όλους γλυκειά και σκληρά εργαζόμενη. Ήθελε με την χαμηλόμισθη δουλειά της να παρέχει όσα περισσότερα μπορούσε στην οικογένειά της, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Τον σχιζοφρενή γιό της. Του παρείχε τα πάντα, και προσπαθούσε να τηρεί την φαρμακευτική του αγωγή.
Ωστόσο ο Μακλίν δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από κανέναν, εξομολογείται ο πατέρας του. Έβαζε φωτιές, έσπαγε πράγματα, ήταν ασυγκράτητος, συνεχίζει.
Το βράδυ της Τρίτης ήταν και το μοιραίο. Ο Μακλίν πλησίασε το κρεβάτι της μητέρας του, την γρονθοκόπησε και την μαχαίρωσε. Στην συνέχεια την έκοψε κομμάτια και έβγαλε και φωτογραφία με το κεφάλι της! Τέλος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος διασκορπώντας τα κομμάτια της μητέρας του. Τελικά όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε και θα οδηγηθεί στην αμερικανική δικαιοσύνη.


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger