E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτό είναι το βίντεο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πετούν ταραμά στο MEGA

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013



Σε μια πρωτοφανή κίνηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προβολή τούρκικων σειρών την 25η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ' αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.

Μάλιστα το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, μαζί με τις εικόνες που δείχνουν μέλη του κόμματος να καίνε μια τουρκική σημαία έξω από τα γραφεία του καναλιού στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, «οι "διαμαρτυρίες" κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού...».


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger