E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκόρπισε τον τρόμο – Σκότωσε με τσεκούρι έξι αδέσποτα σκυλιά!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό κακοποίησης σκύλων και ζωοκτονίας έλαβε χώρα στην Ξάνθη όπου ένας βοσκός αποδεκάτισε μία ολόκληρη αγέλη σκύλων με ένα τσεκούρι.
Τα άτυχα ζώα είχαν επιτεθεί στο κοπάδι του κτηνοτρόφου στην Μύκη της Ξάνθης προκειμένου να φάνε όπως δημοσιεύει το xanthipress.gr, ο εξαγριωμένος κτηνοτρόφος πήρε ένα τσεκούρι βρήκε την αγέλη και τους επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα τραυματίζοντάς τα όπου έβρισκε. Πολλά από αυτά, έξι στον αριθμό, πέθαναν από τα τραύματα ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή τραυματισμένα προκειμένου να γλυτώσουν από την δολοφονική μανία του.
Οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικά τα μικρά παιδιά σοκαρίστηκαν στη θέα των πληγωμένων ζώων, ωστόσο επειδή είναι άγρια δεν μπόρεσαν να τα πλησιάσουν για να περιποιηθούν τις πληγές τους.
Ούτε η εισαγγελέας, ούτε η τοπική Αστυνομία είχαν ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό, αλλά οι φωτογραφίες των πληγωμένων σκυλιών που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο ίσως προκαλέσουν αυτεπάγγελτη παρέμβαση.
Πάντως, ο δράστης κυκλοφορεί ανενόχλητος και επικαλείται τις απώλειες ζώων από το κοπάδι του για να δικαιολογήσει τον βίαιο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει τα αδέσποτα.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger