E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατρός του θανάτου: Σκότωσε 300 ασθενείς για να αδειάσει τα κρεβάτια της κλινικής

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013



Βραζιλιάνος γιατρός, αντιμετωπίζει, ίσως, την πιο βαριά κατηγορία που θα μπορούσε να προσάψει κανείς σε όποιον ανήκει στον κλάδο της ιατρικής: Τον σκόπιμο θάνατο 300 ανθρώπων.
Ο Βιρτζίνια Σουάρες ντε Σόουζα, συνελήφθη πριν από λίγες μέρες, μετά την ανακάλυψη πως 20 ασθενείς που νοσηλεύονταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας -σε τελικό στάδιο της ασθένειάς τους- του νοσοκομείου που εργάζεται, στη Νότια Βραζιλία, άφησαν την τελευταία τους πνοή, την ώρα που εκείνος ήταν υπεύθυνος της βάρδιας.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για την υπερβολική χορήγηση φαρμάκων στους ασθενείς ή, τη μείωση της παροχή του οξυγόνου προς αυτούςΣκοπός του ήταν να αδειάζουν, όσο το δυνατόν περισσότερα κρεβάτια, και σε λιγότερο χρονικό διάστημα.Παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής, έχουν ανακαλυφθεί στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του στο θάνατο 20 ανθρώπων, υπάρχουν ανησυχίες πως τα θύματά του, αγγίζουν τα 300.
Κατά κάποιον τρόπο, ο Ντε Σόουζα, έπαιζε τον ρόλο του Θεού, αποφασίζοντας ποιος από τους ασθενείς άξιζε να ζήσει ή να πεθάνει, ώστε να αδειάζουν τα κρεβάτια της κλινικής.
Αν μάλιστα, τελικά, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν, ο συγκεκριμένος γιατρός, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο «θανατηφόρος» αφού θα προσπεράσει των Χάρολντ Σίπμαν, της Βρετανίας, ο οποίος και κρατούσε τα «σκήπτρα» (πριν αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού), με καταγραμμένους 215 νεκρούς ασθενείς, στα 25 χρόνια της καριέρας του. 

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger