E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για την συναυλία του Πάριου στην Κωνσταντινούπολη ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!(τι μας έκρυψαν)

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Είναι μια είδηση παρασκηνιακή που δυστυχώς δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας όπως θα της άρμοζε. Στην Πόλη όμως και στο Πατριαρχείο ένα μήνα μετά την συναυλία ακόμα συζητάνε για την συμπεριφορά του Γιάννη Πάριου!

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής που για πρώτη φορά βρέθηκε στην Τουρκία, έχοντας απαρνηθεί πολλές προσκλήσεις στο παρελθόν, καλεσμένος του Πατριαρχείου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έκανε μια εμφάνιση sold out, μαγεύοντας πλήθος κόσμου. Θα αναρωτιέστε τώρα πόσες χιλιάδες ευρώ θα πήρε ο δημοφιλής τραγουδιστής για να κάνει αυτή την μοναδική συναυλιακή εμφάνιση. Εδώ είναι και η είδηση-αποκάλυψη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γιάννης Πάριος δεν πήρε ούτε τσακιστό ευρώ. Το αντίθετο μάλιστα τραγούδησε αφιλοκερδώς, θέλοντας να βοηθήσει με τα έσοδα από την συναυλία του, να δοθούν τα δίδακτρα για να σπουδάσουν τα Ελληνόπουλα που ζουν στην Πόλη και όχι μόνο. Μια πράξη που αναμφισβήτητα τιμάει τον Έλληνα μεγάλο καλλιτέχνη, με κίνηση ανθρωπιάς που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας.




http://www.soknews.gr

Share this article :

1 σχόλιο:


  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.........ΚΙ ΟΧΙ ΨΥΧΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ....ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ..........ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ...................ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger