E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρέιτσελ Βάις: Είναι ωραίο να είσαι το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013




Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται ξανά για το Esquire και μιλάει για τη σχέση της με τον Ντάνιελ Κρεγκ.
Ήταν το 2009 όταν η Ρέιτσελ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο διάσημο περιοδικό και ακόμη ο 007 δεν είχε μπει στη ζωή της.
Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι νιώθει ιδιαίτερα προκλητικά το να είναι κορίτσι του διάσημου πράκτορα, αλλά χωρίς να ξέρει αν θα έκανε μαζί του και παιδιά.
«Νομίζω ότι είναι ωραίο να είσαι κορίτσι του Τζέιμς Μποντ», δηλώνει η ηθοποιός που έχει ήδη ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ντάνιελ Αρονόφσκι.
Η Βάιζ μίλησε επίσης για την γνωριμία της με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και το γεγονός ότι έχει μεγάλη πέραση στο Βρετανικό κοινό.
«Γνώρισα τον πρίγκιπα στη πρεμιέρα του Skyfall. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός και με ρώτησε τι ετοιμάζω αυτή την περίοδο. Όταν του μίλησα για το Οζ, χαμογέλασε και μου είπε ”μην ξεχάσετε να με καλέσετε”. Ήταν πολύ όμορφο!», επισήμανε η Βάιζ.
Μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει πως ο κόσμος την βρίσκει σέξι, από τη στιγμή που η ίδια θεωρεί τον εαυτό της πού βαρετό και συνηθισμένο. 
Τέλος σχολίασε και την συμμετοχή της στην τελευταία ταινία Bourne, λέγοντας πως είχε ανάγκη μια ακόμη περιπέτεια στη ζωή της, καθότι είχε να νιώσει τόσο όμορφα στο πλατό από την εποχή που γύριζε τη μούμια.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger