E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Zahia Dehar: από πέτρα σεξουαλικού ποδοσφαιρικού σκανδάλου σχεδιάστρια εσωρούχων

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Το μοντέλο, Zahia Dehar, που έγινε διάσημο σε σκάνδαλο πορνείας ανηλίκων με τους Γάλλους ποδοσφαιριστές, Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou, δοξάζεται τώρα στη μόδα. Ως σχεδιαάστρια εσωρούχων υψηλής ραπτικής.
Από την Έλενα Μπουζαλά
Το 2010 η Zahia Dehar ήταν το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου πορνείας ανηλίκων που αφορούσε στους Γάλλους ποδοσφαιριστές Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou. Ήταν 16 ετών, δύο χρόνια κάτω από τη νόμιμη ηλικία της πορνείας στη Γαλλία, όταν την πλήρωσαν για σεξ (το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε αργότερα). Ο Franck Ribéry και ο Karim Benzema θα δικαστούν τον Ιούνιο, ενώ ο Sidney Govou έχει απαλλαγεί.
Η υπόθεση έλαβε μεγαλύτερη δημοσιότητα όταν η Zahia είπε ότι τους αγαπά όλους και έχει σοκαριστεί που κατηγορούνται για τόσο απαίσια πράγματα. Η Dehar δεν αντιμετώπισε κατηγορίες, αλλά γρήγορα προσελήφθη ως μοντέλο και κόσμησε εξώφυλλα περιοδικών, όπως το "Vanity Fair" και το "V Magazine". Τα πρώτα σχεδιαστικά βήματά της τα έκανε με την δική της συλλογή εσωρούχων Zahia Dehar Lingerie Couture Collection spring/summer 2012.

Το 2010 ήταν το κεντρικό πρόσωπο σκανδάλου πορνείας ανηλίκων που αφορούσε στους Franck Ribéry, Karim Benzema και Sidney Govou

Η λιγομίλητη κούκλα
"Πολλές φορές οι άνθρωποι με ρωτούν πράγματα που δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ντρέπομαι και έτσι απλά λέω ναι ή όχι" λέει σε συνέντευξή της στην Telegraph η 21 ετών σήμερα Zahia. Είναι μικροσκοπική, μοιάζει με κούκλα και δεν είναι πολύ επικοινωνιακή. "Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι" λέει για το σκάνδαλο του 2010 και συμπληρώνει: "η μητέρα μου άλλαζε συνεχώς σπίτια, καθώς δεν άντεχε άλλο τις επιπλήξεις από την οικογένειά της για τον αποτυχημένο γάμο της". 

"Πολλές φορές οι άνθρωποι με ρωτούν πράγματα που δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ντρέπομαι και έτσι απλά λέω ναι ή όχι"

Η Zahia λέει ότι ήταν καλή μαθήτρια στην Αλγερία, αλλά η μετακόμιση στην Γαλλία και τα φτωχά γαλλικά της δεν βοήθησαν καθόλου στο σχολείο. Τότε άρχισε να το σκάει από τα μαθήματά της και ενώ υποτίθεται ότι κοιμόταν στα σπίτια των συμμαθητριών της χόρευε σε μπαρ της Champs-Elysées. Διάφορα βίντεο δείχνουν την 16 ετών Dehar να χορεύει κάτω από ντους σε μια λέσχη του Παρισού ή να κάνει στριπτίζ σε κάποιο άλλο κλαμπ. "Δεν είχα ποτέ νταβατζή" έχει πει σε αστυνομικούς και συνεντεύξεις "έκανα ό,τι ήθελα, με όποιον ήθελα". Δηλώσεις, όταν χρέωνε 500 ευρώ για μια στιγμή απόλαυσης ή 2.000 ευρώ για μια ολόκληρη νύχτα απόλαυσης.
Η Mademoiselle Zahia Dehar, όπως όλοι την αποκαλούν πια, χρειάστηκε να πει πολλές φορές την ιστορία της, να την αλλάξει ακόμα περισσότερες, να κλάψει για τα λάθη της, αλλά κατάφερε να αφήσει τα λάθη του παρελθόντος πίσω της. Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έγινε η αγαπημένη της γαλλικής μόδας, η οποία δεν είναι γνωστή για την γενναιοδωρία της. Οι Jean Paul Gaultier και Christian Louboutin ποζάρουν δίπλα της. Οι ηθοποιοί Emmanuelle Béart και Isabelle Adjani παρακολουθούν τις επιδείξεις της
Εσώρουχα σαν παραμύθια
 
Για την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2012 πόζαρε ως Barbie σε ένα κουτί με μόνο στρατηγικά τοποθετημένα κεντήματα να καλύπτουν την μετριοφροσύνη της.
Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τα μοντέλα της ήταν εξίσου ντυμένα με τολμηρά κομμάτια που έβγαιναν μέσα από καρδιές και cupcakes.
H Zahia Dehar είναι τώρα μια "κανονική" σχεδιάστρια εσωρούχων, η οποία φτιάχνει και παρουσιάζει δύο συλλογές κάθε χρόνο. Οι μοδίστρες της είναι οι ίδιες με εκείνες που εργάζονται σε σχεδιαστές, όπως οι Thierry Mugler και Sonia Rykiel. "Όλα μου τα σχέδια έχουν από μία ιστορία. Είναι ένα παραμύθι". Ο γαλλικός Τύπος κοστολόγισε την επιδειξή της στην εβδομάδα μόδας στο ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά κανείς από την ομάδα της Dehar δεν το επιβεβαίωσε. Το μόνο που είπαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκε από εταιρεία του Hong Kong και ότι είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν παπούτσια, κοσμήματα, καλλυντικά, αρώματα και είδη σπιτιού με την υπογραφή της Zahia.
Δείτε περισσότερα από τα  Zahia Dehar Lingerie Couture Collection.

Zahia Dehar Sexy Lingerie: Barely-There... από Fashion_TV

http://www.cosmo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger