E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έπεσε θύμα βιασμού και θα μαστιγωθεί!!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013



Μία 15χρονη έφηβη από τις Μαλδίβες, που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της, τιμωρήθηκε με 100 μαστιγώματα επειδή είχε προγαμιαίο σεξ με άλλον άντρα.

Το κορίτσι από το νησί Feydhoo θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστο για οχτώ μήνες στο σπίτι του, ενώ η ποινή του μαστιγίου θα επιβληθεί μόλις ενηλικιωθεί. Όπως υπογραμμίζει η Independent, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, οι Μαλδίβες νήσοι έχουν εξελιχθεί σε ένα άκρως συντηρητικό κράτος, όπου ο ισλαμισμός έχει ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή. O ιστότοπος Minivan αναφέρει ότι ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, η έφηβη ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή και με άλλον άντρα.

Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η 15χρονη είχε μείνει έγκυος από τον πατριό της, ο οποίος σκότωσε και έθαψε το μωρό μόλις γεννήθηκε. Ο πατριός τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 χρόνια, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βιασμό. Η Διεθνής Αμνηστία, καταδίκασε την ποινή που επιβλήθηκε στην έφηβη, καθώς αναφέρει ότι ένα θύμα βιασμού πρέπει να δέχεται βοήθεια και όχι να τιμωρείται.

troktiko.eu

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger