E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια στα κρατητήρια ως λαθρομετανάστρια!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013


Πήγε να τραγουδήσει αλλά παρ'ολίγον να βρεθεί στα κρατητήρια ως λαθρομετανάστρια...

Η πρόσφατη περιπέτεια της τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση στο αεροδρόμιο του Τορόντο είχε αίσιο τέλος μετά την παρέμβαση του ελληνικής καταγωγής βουλευτή κ. Τζιμ Καρύγιαννη, ο οποίος δεν κρύβει και τον θαυμασμό του για τη λαϊκή αοιδό. Ωστόσο εφημερίδες στον Καναδά έκαναν λόγο ευθέως για «ρουσφέτι» του ομογενή βουλευτή προς την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Καλεσμένη της ομογενειακής εφημερίδας «Hellas News», η Κατερίνα Στανίση και η ορχήστρα της βρέθηκαν στον Καναδά και τις ΗΠΑ για τρεις συναυλίες.

Ωστόσο στο αεροδρόμιο του Τορόντο, η δημοφιλής τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη: οι καναδικές αρχές της απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα, αφού η ίδια και οι συνεργάτες της δεν διέθεταν την αναγκαία βίζα εργασίας. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αναστάτωση και να κληθεί να βοηθήσει και να δώσει λύση ο ομογενής βουλευτής.

«Πρόσφατα η νομοθεσία άλλαξε και πλέον ακόμη και για μία ημέρα εργασίας στον Καναδά, απαιτείται η ανάλογη βίζα. Μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ζητήσαμε τη βοήθεια του συμπατριώτη μας κ. Καρύγιαννη, ο οποίος ήρθε στο αεροδρόμιο, συνομίλησε με τους αρμόδιους αξιωματούχους και έδωσε λύση, με την έκδοση της αναγκαίας βίζας για την κυρία Στανίση και την ορχήστρα της», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο εκδότης της εφημερίδας «Hellas News» κ. Τάκης Κουρτέσης, που ήταν και ο διοργανωτής των συναυλιών. Τελικά η κυρία Στανίση και οι συνεργάτες της κατέβαλαν 150 δολάρια Καναδά ο καθένας για τη βίζα εργασίας και τους επετράπη η είσοδος στη χώρα.

«Κάτι ανάλογο δεν μου έχει ξανατύχει, όσα χρόνια ταξιδεύω στις ΗΠΑ και στον Καναδά για συναυλίες στην ομογένεια. Ο Καναδάς είναι σοβαρό κράτος, που οι αρχές του τηρούν ρητά τους νόμους. Λογικό ήταν να μη μας επιτρέψουν την είσοδο. Αν και ταλαιπωρηθήκαμε για ώρες στο αεροδρόμιο, εντούτοις όλοι οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση», λέει με τη σειρά της η κυρία Στανίση, επισημαίνοντας πως «η αγάπη των ομογενών στις συναυλίες που δώσαμε στο Τορόντο και το Μόντρεαλ, διέγραψε από τη μνήμη μου το περιστατικό στο αεροδρόμιο, που για μια στιγμή με έκανε να αισθανθώ ως… λαθρομετανάστρια».


Πηγή:protothema.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger