E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Μαρτίου 2013

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό, φίλε Κριέ. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις πιο ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μπορείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που σε περιβάλλουν και να βάλεις στη θέση τους εκείνους που σε ανταγωνίζονται πίσω από την πλάτη σου. Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, με όποιο μέσο διαθέτεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια ήρεμη φάση, αγαπητέ Κριέ. Μην χαλάσεις με τίποτα το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και απόλαυσε αυτή την ατμόσφαιρα το σημερινό βράδυ, για να έρθετε ο ένας στον άλλον πιο κοντά. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μία καλή ευκαιρία να δεις κάποιους φίλους σου, που έχεις να συναντήσεις καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου συμπεριφέρσου ώριμα και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις. Δώσε βάρος στην ομαδική συνεργασία και όχι στην ατομική, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Εξίσου ώριμα οφείλεις να συμπεριφερθείς και στα οικονομικά σου, όπου τα άσκοπα έξοδα σε έχουν βγάλει εκτός προγράμματός.





Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει μέσα στην ένταση, αλλά και τη δημιουργικότητα, φίλε Ταύρε! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πολλά από εκείνα, που αναβάλεις εδώ και καιρό. Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Και αυτό περιλαμβάνει και ζητήματα που αφορούν σε δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βρες χρόνο για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, και κάνε πράγματα με τον άνθρωπό σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η μέρα ευνοεί τον ρομαντισμό, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι δεύτεροι, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα τονώσουν την ερωτική σας διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σας, με τις κατακτήσεις που θα έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά σχέδια στη δουλειά σου, χωρίς τα εμπόδια που συναντούσες τις προηγούμενες μέρες. Νέες προκλήσεις σε περιμένουν, για να τις κατακτήσεις. Ψυχραιμία με τα οικονομικά σου, που ακόμα δεν έχουν φτιάξει. Θα έρθει και η σειρά τους…




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η στασιμότητα και η ηρεμία που κυριαρχεί γύρω σου, σου χαλάει τη διάθεση, φίλε Δίδυμε. Ίσως να νιώθεις ότι δεν προχωράει τίποτα και ότι όλα σου τα σχέδια είναι στην αναμονή. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις με δικά σου άτομα, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως να σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και καλό είναι να την επιδιώξεις, για να μην νιώσεις ότι φτάνεις στα όρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου για να έρθεις κοντά στο ταίρι σου. Μην διστάσεις, ίσως είναι η σειρά σου να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι τα πάντα θέλουν το χρόνο τους, γι’ αυτό κάνε λίγο ακόμη υπομονή. Αυτός ή αυτή που περιμένεις, θα έρθει στην ζωή σου την κατάλληλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου επιδεινώνουν τον εκνευρισμό σου, αν είσαι Δίδυμος, και κάποια ζητήματα που καθυστερούν, σε κάνουν να κινείσαι σπασμωδικά. Απόφυγε τουλάχιστον τις συμφωνίες και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Η σημερινή αρνητική όψη μεταξύ Σελήνης και Άρη δεν θα σου φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς. Οικονομικά, πρόσεξε πολύ που δανείζεις χρήματα και αν μπορείς, φρόντισε να το αποφύγεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή και αποτελεσματική, αγαπητέ Καρκίνε, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος σου και την πίεση που νιώθεις. Όλα μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να έχεις τη διαύγεια να σκεφτείς τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις λόγω έλλειψης ψυχραιμίας, θα καθυστερήσεις τις εξελίξεις και σε καταστάσεις, που έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, θα δεις αρκετά προβλήματα να λύνονται και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μην απομακρύνεσαι από τον άνθρωπό σου, επειδή περνάς μια πιεσμένη φάση. Θα είναι μεγάλο λάθος να φορτώσεις στη σχέση σου όλα τα προβλήματα. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, φόρεσε το πιο γοητευτικό σου ύφος και βγες από το σπίτι. Θα δεις τα βλέμματα να σε ακολουθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μείνε συγκεντρωμένος σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Πρόσεχε επίσης να μην προκαλέσεις αντιζηλίες με συναδέλφους σου, που έχουν ανώτερη θέση από εσένα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και θα δεις ότι οι καταστάσεις σύντομα θα φτιάξουν.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, θα χρειαστεί σήμερα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να βελτιωθούν όλα εκείνα που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου και να μην αφήνεις πλέον τις καταστάσεις στην τύχη τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να κάνεις κάποια έκπληξη στον άνθρωπό σου ή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, που ξέρεις ότι θα απολαύσετε και οι δύο. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα και κυρίως μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους. Μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα ερωτικά αυτό το βράδυ της Τρίτης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να δρομολογείς τους στόχους σου, φίλε Λέων. Θα δεις ότι η δουλειά σου θα αποδώσει καρπούς. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς σε αλόγιστες αγορές και αφήσεις τα οικονομικά σου να ξεφύγουν από τον έλεγχο.




Παρθένος
24/8-22/9

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα μπορέσεις να λάβεις την αναγνώριση που ζητάς, σε κάποιους κύκλους που θεωρείς πολύ σημαντικούς. Μην ανοίγεσαι όμως σε άτομα που δεν έχεις βεβαιωθεί για τις προθέσεις τους, διότι μπορεί να σου κάνουν κακό. Γενικά φυλάξου, χωρίς όμως να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν, φίλε Παρθένε, αν μιλήσεις σήμερα με ειλικρίνεια στον σύντροφό σου, για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία ανάμεσα σας. Χρειάζεται καλή θέληση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, δείξε το καλύτερο πρόσωπό σου στα άτομα που σε πλησιάζουν και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να το αντιμετωπίσεις ό,τι κι αν προκύψει στον χώρο της εργασίας σου, αφού η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Αυτό θα φανεί και στον τρόπο που θα εργαστείς, με δυναμική διάθεση και πάθος. Απόφυγε με κάθε τρόπο οικονομικά ανοίγματα και όλα θα εξελιχθούν μια χαρά.






Ζυγός
23/9-22/10

Αυτή η Τρίτη είναι μια αρκετά πιεστική μέρα, που θα σε φέρει κοντά στα όριά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν στη διατροφή ή ακόμα και τη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, φίλε Ζυγέ και θα χρειαστεί σήμερα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, αντιμετώπισε σοβαρά την κατάστασή σου! Μόνο έτσι θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή ατόμου και θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από τη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου καλό θα ήταν να μην αναλάβεις άλλες ευθύνες και να μην επιφορτίσεις κι άλλο το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά σου. Τελείωσε πρώτα με όσες υποχρεώσεις σου εκκρεμούν ακόμη και σε αγχώνουν και μετά δες τι άλλο μπορεί και πρέπει να κάνεις για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα αρκετά πράγματα θα σε προβληματίσουν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα αναρωτηθείς για βασικά ζητήματα της ζωής σου και κατά πόσο χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Μάλλον θα χρειαστεί να μείνεις λίγο μόνος σου, για να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν είναι πολύ καλύτερες απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν θέλεις να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τους ενδοιασμούς και τις ανασφάλειες σου, φίλε Σκορπιέ, κάνε το σήμερα. Θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει και θα νιώσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου. Μπορεί η μέρα να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, αν κάνεις τα πράγματα που πρέπει. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην χάνεις χρόνο επιστρέφοντας σε παλιές σου αγάπες. Αναζήτησε αυτό που σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, κράτησε μυστικά τα σχέδιά σου, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι να τα υλοποιήσεις, κάποιος ‘‘καλοθελητής’’ να τα αντιγράψει. Δούλεψε σκληρά και μην αποθαρρύνεσαι από τις δυσκολίες, που μπορεί να εμφανιστούν. Οικονομικά, πρέπει να προσέχεις να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που έχεις στην τσέπη σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγαπητέ Τοξότη, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Άρη και σε επηρεάζει. Θα χρειαστείς αρκετή υπομονή και ψυχραιμία για να μην ξεσπάσεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι εξάλλου δε σου φταίνε σε τίποτα. Μάλλον κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να σε καταλάβουν, αλλά εσύ δεν βοηθάς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου και να κάνεις μαζί του σχέδια για το μέλλον, φίλε Τοξότη. Κάπως έτσι θα περάσεις μία δύσκολη, κατά τα άλλα, Τρίτη, χωρίς να διαταράξεις σχέσεις με πρόσωπα, που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση… Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, χωρίς να βγάζεις ‘‘νύχια’’..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συμφωνίες τη σημερινή ημέρα και να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή. Σε ό,τι αναποδιά προκύψει με τους συναδέλφους σου, δώσε τόπο στην οργή και μην δίνεις διαστάσεις εκεί που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου, μην ξοδεύεις χρήματα αλόγιστα και γενικά μαζέψου…





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα σου κάνει καλό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αυτή την Τρίτη, φίλε Αιγόκερε. Μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια στους άλλους και τις υποθέσεις τους, αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπο να σκέφτεσαι μακριά από όλα όσα γίνονται γύρω σου. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι βιασύνη, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά. Να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου, γιατί μπορούν να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου το βράδυ σου να βρεθείς με άτομα που περνάς καλά μαζί τους και φλέρταρε ελεύθερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα δεις ότι αρκετά εμπόδια που υπήρχαν στη δουλειά σου αρχίζουν να εξαφανίζονται, ενώ εσύ πρέπει να φροντίσεις λίγο τα οικονομικά σου, για να μη βρεθείς σε δυσάρεστες καταστάσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα χρειαστεί να πιστέψεις στον εαυτό σου για να δεις κάποιες καταστάσεις να βελτιώνονται, αγαπητέ Υδροχόε. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο νου σου, αλλά χρειάζεται να το πιστεύεις και εσύ ο ίδιος, πως έχεις όλες τις ικανότητες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προγραμματίσου και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Υδροχόε, πρόσεξε να μη δημιουργήσεις εντάσεις, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη με τον Άρη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσεις τη σημερινή Τρίτη τσακωμένος με τον σύντροφό σου. Δείξε λίγη κατανόηση και καλή θέληση και όλα θα φτιάξουν… Όσο για σένα που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, αρκετές ευκαιρίες για φλερτ θα σου φτιάξουν το κέφι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρόσεξε τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ίσως να θέλουν αρκετή σκέψη, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα. Ωστόσο, τα πράγματα στα οικονομικά σου πάνε μια χαρά και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιό σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάσει τη διάθεση. Εξάλλου, ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αναβάλεις τίποτα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην απογοητεύεσαι και κάνε παιχνίδι όπου δεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Θα νιώσεις το ηθικό σου να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν μπορείς, φίλε Ιχθύ, φρόντισε να αναβάλλεις για κάποια άλλη στιγμή κάποιες σοβαρές αποφάσεις στη δουλειά σου. Θα χρειαστεί αρκετή σκέψη και ίσως και η συμβουλή κάποιων ατόμων, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ιδιαίτερη σκέψη θα χρειαστεί και για κάποιες προτάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger