E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή είναι η τρύπα που «κατάπιε» τον άτυχο 37χρονο που βρισκόταν στο δωμάτιό του

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Είδε το φως της δημοσιότητας, η πρώτες φωτογραφίες της τεράστιας τρύπας που άνοιξε στο πάτωμα κατοικίας, στη Φλόριντα της Αμερικής, η οποία και «κατάπιες» τον 37χρονο, Τζεφ Μπους!
Το σπίτι της οικογένειας, έπρεπε να γκρεμιστεί, μετά από αυτό το περιστατικό, κάτι που αποκάλυψε και τη φονική τρύπα, η οποία κατέστρεψε την οικεία της οικογένειας. Ο αδερφός του άτυχου άνδρα, στεκόταν, σε όλη τη διάρκεια της κατεδάφισης, με δάκρυα στα μάτια, μην μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό και άδικο χαμό του αδερφού του.
Τα σωστικά συνέργεια, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να εντοπίσουν το σώμα του Μπους, όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη, τελικά, δυνατό. Το σώμα του, δεν θα μπορέσει να βρεθεί, ποτέ, μετά και από το γκρέμισμα της κατοικίας, δήλωσαν οι αρμόδιοι, κάτι, που έχει βυθίσει σε ακόμη μεγαλύτερη θλίψη τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία τη στιγμή που δημιουργήθηκε η τρύπα, ήταν και εκείνα μέσα στο σπίτι.
 «Πιστεύω πως θα μπορούσαν να έχουν κάνει μεγαλύτερες προσπάθειες για να βρουν το νεκρό σώμα του» είναι τα λόγια του συντετριμμένου αδερφού του άτυχου άνδρα, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αδερφός μου. Κανείς δεν μιλά για τα όσα περνούν, αυτή τη στιγμή η μητέρα και ο πατέρας μας, επειδή δεν θέλουν να βγουν στην κάμερα. Αλλά η αλήθεια, είναι, πως ζουν μια πραγματική κόλαση. Θα ήθελαν, απλά, να θάψουν το παιδί τους, όπως του πρέπει. » συνέχισε.
Το «Φαινόμενο του νεροχύτη» -όπως το ονομάζουν οι επιστήμονες- δεν είναι κάτι σπάνιο για την Αμερική. Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, δεν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια, ώστε να μπορούν να προβλέψουν τη στιγμή που μπορεί εκείνο να κάνει την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα, να έχει προκαλέσει, κατά καιρούς, τεράστιες υλικές ζημιές, αλλά και να έχει στερήσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους.




http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger