E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνελήφθη πασίγνωστος κοσμηματοπώλης - παρουσιαστής με 143 κιλά ασήμι

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013



Ο κοσμηματοπώλης - παρουσιαστής συνέληφθη από άνδρες του ΣΔΟΕ στο αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ την ώρα που προσπαθούσε να περάσει από τον έλεγχο βαλίτσες που περιείχαν 143 κιλά ασήμι. Θα έφευγε για Βηρυτό. 
Σάλο προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη ο οποίος παρουσιάζει και εκπομπή τηλεπώλησης στην τηλεόραση μέσω της οποίας προωθεί τα κοσμήματά του. 

Ο αλλοδαπός κοσμηματοπώλης με την ιδιαίτερη προφορά, διατηρεί κατάστημα σε έναν από τους εμπορικοτερους και ακριβότερους δρόμους της Αθήνας και συνελήφθη πριν ένα μήνα ωστόσο το περιστατικό αποκαλύφθηκε σήμερα. 

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 143 ΚΙΛΑ ΑΣΗΜΙ 
Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ήταν επεισοδιακή. Ο κοσμηματοπώλης που είχε προορισμό τη Βηρυτό είχε φορτώσει σε δύο βαλίτσες 143 κιλά ασήμι το οποίο σκόπευε να βγάλει από τη χώρα δίχως να πληρώσει τους απαραιτητους φόρους και φυσικά δίχως να έχει τα απαραίτητα παραστατικά. 

Ομως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται οπως λέει και ο λαός μας. Για την ακρίβεια ο κοσμηματοπώλης πιάστηκε οταν του ζητήθηκε να ανοίξει τις βαλίτσες του και οι έκπληκτοι υπάλληλοι είδαν τι περιείχαν. Αμέσως ειδοποιήθηκε και το ΣΔΟΕ ενώ ο παρουσιαστής - κοσμηματοπώλης συνελήφθη και το ασήμι κατασχέθηκε. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως λίγες ώρες αργότερα ο κοσμηματοπώλης αφέθηκε ελεύθερος. 

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger