E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Πίστη, αυτοπεποίθηση και θετικός οραματισμός
Γενικά: Αυτό το μήνα η ψυχολογία σας αλλάζει προς το καλύτερο. Δραστηριοποιηθείτε και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Ευνοούνται ταξίδια, σπουδές και κάθε μορφής αιτήματα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στους συντρόφους σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν βρεθείτε.
Επαγγελματικά: Μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα, επαφές και συζητήσεις. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε παλιές οφειλές και χρέη.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ
Αγωνιστείτε για κάτι ουσιαστικό
Γενικά: Αυτό το μήνα διεκδικήστε τα δικαιώματα σας με δυναμικό τρόπο. Πάρτε σοβαρές αποφάσεις και ξεκαθαρίστε σχέσεις και καταστάσεις που δεν πηγαίνουν καλά.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είναι καιρός να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε για τα πράγματα που σας ενώνουν και σας φέρνουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι ζείτε δυνατές συγκινήσεις με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο.
Επαγγελματικά: Κόντρες και ανταγωνισμοί στον τομέα της εργασίας σας. Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας με τα ερωτικά σας.
Οικονομικά: Κέρδη από άλλες πηγές πέρα από την κύρια εργασία σας, θα σας ανακουφίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Ανησυχίες και ανασφάλειες
Γενικά: Αυτός το μήνα μην εγκαταλείψετε ό, τι σας παρέχει ασφάλεια, γιατί κάθε τι καινούργιο για να αποδώσει απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα έτσι όπως τα θέλετε. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε τις διφορούμενες καταστάσεις και τις κακοτοπιές.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα.
Οικονομικά: Θα έρθετε αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Οι αλλαγές που επιθυμείτε δεν αργούν
Γενικά: Αυτό το μήνα δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Για να πετύχετε τους στόχους σας είναι απαραίτητο να αλλάξτε τακτική.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην κρύβεστε άλλο πίσω από το δάκτυλο σας. Ήρθε η ώρα να πείτε στο σύντροφο σας αυτό που νοιώθετε πραγματικά. Οι αδέσμευτοι απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Επαγγελματικά: Νέες προτάσεις και έξυπνες ιδέες θα σας επηρεάσουν επαγγελματικά. Πιθανόν να αναλάβετε κάποια άλλη θέση ή καινούργια καθήκοντα.
Οικονομικά: Προσέξτε την τάση σας για σπατάλες και γενικότερα τις υπερβολές σας.

ΛΕΩΝ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Επανεκτίμηση και βελτίωση
Γενικά: Τον μήνα αυτό βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από πολλά. Μη βιαστείτε όμως να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αν δεν εξετάσετε όλες τις πλευρές.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες εξορμήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Οι αδέσμευτοι μετριάστε τις απαιτήσεις σας και γίνετε πιο φιλικοί.
Επαγγελματικά: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.
Οικονομικά: Βάλτε μέτρο στα οικονομικά σας και ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε πιστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Τσουχτερά σχόλια και ακαμψία
Γενικά: Αυτό το μήνα επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τα τσουχτερά σχόλια που πληγώνουν ανεπανόρθωτα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με την εγωιστική συμπεριφορά σας και την κτητικότητα σας φτάνετε το σύντροφο σας στα άρια του. Οι αδέσμευτοι παρασύρεστε σε επικίνδυνα αλλά γοητευτικά μονοπάτια.
Επαγγελματικά: Η άκαμπτη στάση και οι εμμονές σας δυναμιτίζουν τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, και δημιουργούν εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας.
Οικονομικά: Εμπόδια και καθυστερήσεις οδηγούν σε αδιέξοδο

ΖΥΓΟΣ
XVΙ ΠΥΡΓΟΣ
Απρόοπτα και ανατροπές
Γενικά: Αυτό το μήνα τα γεγονότα τρέχουν πριν από εσάς. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί, και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις όταν είστε φορτισμένοι.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι σταματήστε να κριτικάρετε το σύντροφο σας γιατί η υπομονή του τελειώνει. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια απρόσμενη ερωτική σχέση, χωρίς αύριο.
Επαγγελματικά: Να έχετε το νου σας, γιατί κάποιοι είναι έτοιμοι να σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Με λίγη προσοχή όμως τα προβλήματα ξεπερνιούνται.
Οικονομικά: Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας προβληματίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVΙΙ ΑΣΤΕΡΙ
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας
Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα. Με τη θετικότητα που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, τίποτα δεν θα χαλάσει τη διάθεση σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μοιράζεστε τρυφερές στιγμές με το σύντροφο σας και νοιώθετε ότι τα ενδιαφέροντα και οι απόψεις σας συμπίπτουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ερωτικά παιχνίδια και πολλά υποσχόμενα φλερτ.
Επαγγελματικά: Οι ικανότητες σας φαίνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και η άποψη σας θα έχει τη στήριξη από άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις
Οικονομικά: Θα ευνοηθείτε οικονομικά από κάτι απρόσμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XVIΙΙ ΣΕΛΗΝΗ
Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός
Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός αλλά δεν θα λείψουν η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις. Προσέξτε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε εύκολα από ουτοπικές καταστάσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι τρελαίνετε το άλλο σας μισό με την αστάθεια και τις υπερβολές σας.
Οι αδέσμευτοι έλκεστε από το απατηλό και το απαγορευμένο που μόνο μπελάδες θα σας φέρει.
Επαγγελματικά: Αντιφάσεις και εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας οδηγούν σε εκνευρισμό και ξεσπάσματα. Τα λόγια σας να είναι ξεκάθαρα γιατί μπορεί να παραποιηθούν.
Οικονομικά: Αποφύγετε να δανίσετε χρήματα ή να ξανοιχτείτε, κάνοντας περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XΙΧ ΗΛΙΟΣ
Εποχή καρποφορίας
Γενικά: Αυτό το μήνα η γοητεία σας ενισχύεται από την καλή σας διάθεση. Σημαντικές γνωριμίες θα στηρίξουν τα σχέδια σας και θα συντείνουν στην ολοκλήρωση τους.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο έτερο σας ήμισυ και βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει τα μυαλά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι πρωτοπόρες και έξυπνες ιδέες σας, σας ανοίγουν νέους δρόμους επέκτασης και επιτυχίας που θα έχουν διάρκεια.
Οικονομικά: Η άνοδος των εσόδων σας θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
XΧ ΚΡΙΣΗ
Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας
Γενικά: Αυτό το μήνα αναθεωρείτε και επανεξετάζετε παλιές σκέψεις και αποφάσεις. Νοιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε από την αρχή ό, τι έχετε χάσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λόγια σας για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε με τον αισθησιασμό και το επικοινωνιακό σας ταλέντο.
Επαγγελματικά: Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει στα επαγγελματικά σας. Ξεκινάτε κάτι που περιμένατε καιρό που θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου.
Οικονομικά: Εύνοια στον οικονομικό τομέα, αλλά και απρόβλεπτα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Ανοδική πορεία
Γενικά: Αυτό το μήνα πολλά μπορούν να αλλάξουν. Με αργά αλλά σταθερά βήματα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε ένα στόχο σας που είχε βαλτώσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα πάτε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ποιοτική γνωριμία, με ένα άτομο της αρεσκείας σας.
Επαγγελματικά: Συνεχίστε υπομονετικά την ίδια πορεία στα επαγγελματικά σας και θα ανακουφιστείτε μελλοντικά. Ακούστε τις προτάσεις των συνεργατών σας.
Οικονομικά: Ανέλπιστες εισπράξεις θα σας ανακουφίσουν και θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας.
http://www.astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger