E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρωταθλήτρια χώρα το Ιράν στις ρινοπλαστικές – 7 φορές πάνω από τις ΗΠΑ!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013



Χρυσές δουλειές φαίνεται πως κάνουν οι πλαστικοί χειρουργοί στο Ιράν, καθώς είναι η χώρα με τις περισσότερες ρινοπλαστικές στον κόσμο! Μάλιστα, τα ποσοστά της, είναι εφτά φορές μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι που αντικατοπτρίζει απόλυτα την «τρέλα» των γυναικών της χώρας, να αποκτήσουν την τέλεια μύτη.
Οι Ιρανές, ξεκινούν να τις επεμβάσεις από πολύ νεαρή ηλικία, η οποία πολλές φορές, είναι τα μόλις 14 χρόνια της ζωής τους, ώστε να μοιάζουν περισσότερο στα δυτικά πρότυπα και της σταρ του Χόλιγουντ.
Τα στατιστικά στοιχεία, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, αν σκεφτεί κανείς πως το κόστος της συγκεκριμένης επέμβασης είναι ιδιαίτερα υψηλό, αλλά και από το γεγονός, πως πάνω από το 30% των ανθρώπων που έχουν κάνει ρινοπλαστική, δεν είναι τελικά ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα!
Βέβαια, αυτό οφείλεται και στο γεγονός, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, το τεράστιο χρηματικό ποσό που χρειάζεται κανείς για να «φτιάξει» τη μύτη του, έχει οδηγήσει στην εμφάνιση εκατοντάδων ιατρείων, τα οποία κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, αλλά λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη άδεια, κάτι που μπορεί να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τους ενδιαφερόμενους, όχι μόνο για την καταστροφή της εξωτερικής τους εμφάνισης, αλλά και για την υγεία τους.
Συγκεκριμένα, η διαδικασία κοστίζει από πέντε, μέχρι έξι φορές, περισσότερο από τον μηνιαίο μισθό του Ιράν, αλλά σύμφωνα με έκθεση της εφημερίδας Etemad της χώρας, πάνω από 200.000 Ιρανοί υποβάλλονται σε ρινοπλαστική κάθε χρόνο.
Τα νούμερα, δε, σχετικά με τα παράνομα ιατρεία είναι εντυπωσιακά. Χαρακτηριστικό είναι πως στην Τεχεράνη, υπάρχουν μόνο 157 ιατρεία με άδεια για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά λειτουργούν πάνω από 7.000 αντίστοιχα ιατρεία χωρίς την απαραίτητη άδεια!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger