E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ε ρε γλέντια!!! Ο Κασιδιάρης τους είπε «καραγκιόζηδες» στην Προανακριτική και αποχώρησε!

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013


Παραλίγο να πέσουν χαστούκια σήμερα στην Προανακριτική! Η έντονη αντιπαράθεση βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για διαδικαστικά θέματα όσον αφορά τους μάρτυρες της λίστας Λαγκάρντ, προκάλεσε την οργή του οξύθυμου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τα βρόντηξε και έφυγε, αφού πρώτα τους έκραξε!

«Έχετε μετατρέψει την επιτροπή σε θέατρό. Είστε καραγκιόζηδες», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και …τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα!

Το χρονικό…

Όλα ξεκίνησαν από τη γνωστή και μη εξαιρετέα Ζωή Κωνσταντοπούλου και την επιμονή της να κληθούν στην επιτροπή συμπληρωματικά μάρτυρες όπως ο επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος κ. Νικολούδη.

Τι και αν κάποιοι προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι ο κατάλογος μαρτύρων είναι ήδη πολύ μεγάλος και ότι η Επιτροπή πρέπει να έχει παραδώσει το πόρισμά της στις 28 Μαρτίου; Μάταιος κόπος, αφού η κα Κωνσταντοπούλου επέμενε στην κλίση περισσότερων μαρτύρων!

Παπανδρέου και Βενιζέλε πείτε αλεύρι... η Προανακριτική σας γυρεύει!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσκληση από την Προανακριτική αναμένεται να λάβουν ο πρώην υπουργός οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου  να καταθέσουν ως μάρτυρες !!!

Σάμπι Μιωνής: Νόμιμα τα 550 εκατ. δολάρια! Δεν ξέρω την Μαργαρίτα Παπανδρέου!

Νωρίτερα με υπόμνημα που κατέθεσε στην Προανακριτική ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή, απάντησε για την εμπλοκή του ονόματος του στη λίστα Λαγκάρντ και ειδικότερα τη συμμετοχή του στο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι παράνομο.

Ο επιχειρηματίας χαρακτηρίζει τη Μαρία Παντελή «απλή υπάλληλο» και όχι διαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν γνωρίζει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, το όνομα της οποίας δημοσιεύματα έφεραν να σχετίζεται με το εν λόγω αμοιβαίο κεφάλαιο.

Παράλληλα, ο κος Μιωνής αφήνει αιχμές κατά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου αλλά και κατά δημοσιογράφων, κάνοντας λόγο για αμέτρητα ψέματα που έχουν γραφτεί στον Τύπο για εκείνον και τους συνεργάτες του. Τέλος, ο Μιωνή τονίζει πως είναι άδικο και θλιβερό η επιτυχία δυο Ελλήνων στο εξωτερικό, αντί να αντιμετωπίζεται με περηφάνια αντιμετωπίζεται με φθόνο, κακεντρέχεια και διάθεση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger