E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σφάζονται στα Μπολσόι – Του έριξε οξύ στο πρόσωπο για μία μπαλαρίνα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013


Ένας κορυφαίος χορευτής των Μπολσόι ομολόγησε στην αστυνομία πως διέταξε την τρομοκρατική επίθεση με θειικό οξύ στο πρόσωπο του σκηνοθέτη Σεργκέι Φλιν, σε μία αποτρόπαια πράξη που προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη.
Ο αστέρας των Μπολσόι, Πάβελ Ντμιτριτσένκο, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Ιβάν ο Τρομερός στη σκηνή της Μόσχας, παραδέχθηκε πως ήταν ο ιθύνων νους πίσω από την επίθεση στον γνωστό σκηνοθέτη, η οποία του παραμόρφωσε το πρόσωπο και παραλίγο να τον τυφλώσει.

O Πάβελ Ντμιτριτσένκο, ως Ιβάν ο Τρομερός, στη σκηνή της Μόσχας.

Ύστερα από τη σύλληψή του, ο 29χρονος χορευτής δήλωσε: “Εγώ οργάνωσα την επίθεση, αλλά όχι στον βαθμό στον οποίο εξελίχθηκε”. Ένας εκπρόσωπος της ρώσικης αστυνομίας είπε: “Το κίνητρο πίσω από την επίθεση ήταν οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ του Πάβελ Ντμιτριτσένκο και του Σεργκέι Φλιν, οι οποίες έχουν προκύψει από προβλήματα στη δουλειά τους”>
Δύο ακόμη άτομα, ο Γιούρι Ζαρούτσκι, ύποπτος για την πραγματοποίηση της επίθεσης, και ο Αντρέι Λιπάτοφ, ύποπτος για οδηγός του αυτοκινήτου διαφυγής, σύμφωνα με τις φήμες έχουν υπογράψει με τη σειρά τους γραπτές ομολογίες, στις οποίες παραδέχονται τη συμμετοχή τους στην εγκληματική πράξη.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στους δύο άντρες, η επίθεση είναι απόρροια των συγκρούσεων μεταξύ του Ντμιτριτσένκο και του Φλιν, οι οποίες δημιουργήθηκαν έπειτα από την απόρριψη της “συντρόφου” του πρώτου, της 21χρονης Ανζελίνα Βοροντσόβα, από τον σκηνοθέτη για έναν ρόλο. Ο Φλιν, ο οποίος υποστήριζε εξ αρχής πως γνώριζε την ταυτότητα του ανθρώπου που διέταξε την επίθεση, έδωσε λεπτομερή περιγραφή του Ντμιτριτσένκο στην αστυνομία, λίγο πριν φύγει για τη Γερμανία.



http://www.koolnews.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger