E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βουλευτές έπαιξαν ξύλο σε τηλεοπτική εκπομπή! [VIDEO]

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013



Σε ρινγκ μετέτρεψαν τηλεοπτικό στούντιο δύο βουλευτές από τη Γεωργία, μετατρέποντας μια τηλεοπτική εκπομπή σε κανονικό αγώνα πάλης.

«Αντιπαραθέσεις» λεγόταν η εκπομπή, αλλά οι καλεσμένοι κάπου παρανόησαν τον τίτλο. Μπαρούτι μύριζε η ατμόσφαιρα από την αρχή με τον έναν από τους δύο βουλευτές να είναι άκρως προκλητικός και να απευθύνεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον συνομιλητή του.

«Θα σου κόψω το κεφάλι, φίδι», είπε ο θερμοκέφαλος βουλευτής και μάταια η παρουσιάστρια προσπαθούσε να τους καλμάρει, ζητώντας τους να είναι ευπρεπείς.

Ο συνομιλητής του Νταβιντασβίλι διατήρησε την ψυχραιμία του και επεδίωκε να τον αποκρούσει με επιχειρήματα, αλλά αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον μεγαλόσωμο αντίπαλό του.

Κι εκεί ήταν που ο Νταβιντασβίλι έδωσε τη χαριστική βολή:

«Είσαι μ@λ@κ@ς, λαμόγιο και δολοφόνος», του είπε με τον άλλο βουλευτή να αφήνει στην άκρη τις αρετές της διαλεκτικής και να τον αρχίζει στα… μπουνίδια.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, λέει ο λαός και στην προκειμένη περίπτωση βγήκε αληθινός.

Άρον άρον μπήκαν οι camera men να τους χωρίσουν, ενώ η εκπομπή διεκόπη βιαίως, θυμίζοντάς μας τις σκηνές απείρου κάλλους που ζήσαμε κι εμείς στη χώρα μας με το περίφημο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger