E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι Παριζιάνες ψωνίζουν… άντρες στις βιτρίνες!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013



Εκτός από τα συνηθισμένα ψώνια που κάνουν οι γυναίκες στους δρόμους του Παρισιού, τώρα μπορούν να βρουν και τον άντρα των ονείρων τους, ρίχνοντας απλά μια ματιά στη βιτρίνα ενός καταστήματος.

Η ιδέα προέρχεται από τον ιστότοπο adopteunmec.com (υιοθέτησε-έναν-άντρα.com), όπου οι άντρες ανεβάζουν τα προφίλ τους και στη συνέχεια οι γυναίκες μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις «προσφορές» και να επικοινωνήσουν με την… περίπτωση που ενδιαφέρονται. Σε ό,τι αφορά στο κατάστημα, οι γυναίκες που είναι μόνες και ψάχνουν μπορούν να κάνουν και ένα «test-drive» με τις ζωντανές κούκλες, καθώς μπορούν να συνομιλήσουν ή ακόμη και να κανονίσουν κάποιο ραντεβού μαζί τους.

Η Amandine Camporro, η οποία είναι μια υποψήφια πελάτισσα δηλώνει: «Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό. Είναι διαφορετικό. Για μια φορά έχουμε την επιλογή και δεν χρειάζεται να συμβιβαστούμε με τη διαδικασία και την ταλαιπωρία της σαγήνης, οπότε είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα». Σημειώνεται ότι το κατάστημα θα λειτουργεί στη γαλλική πρωτεύουσα προσωρινά, καθώς πρόκειται να πραγματοποιήσει μεγάλη περιοδεία και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας και της Ελβετίας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger