E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και στενός συνεργάτης του αδειάζει τον Παπακωνσταντίνου

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Κατά του πρώην υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τάχθηκε και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, Αναστάσιος Μπάνος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Ο Παπακωνσταντίνου έπρεπε να έχει πρωτοκολλήσει το διαβιβαστικό των Γάλλων που συνόδευαν το αρχικό CD”. Με τον τρόπο αυτό, ο πρώην συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου εξέφρασε εμμέσως την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο ο πρώην υπουργός χειρίστηκε την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.
Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των σημαντικών στοιχείων της πραγματογνωμοσύνης στο USB που κατά την επιτροπή υποδεικνύει υπαιτιότητα του κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Μπάνος εξέφρασε δυσφορία για το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής σε ποιον έχει δώσει το γνήσιο CD.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άλλοτε συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, είπε: “Πήρα τον κ. Παπακωνσταντίνου τον Σεπτέμβριο 2012 και του είπα ότι πρέπει να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο έδωσε το CD. Οσο δεν το κάνει τόσο θα στοχοποιούμαστε όλοι όσοι υπήρξαμε συνεργάτες του. Μου απάντησε ότι θα το κάνει θεσμικά στην Βουλή. Τον παρακολούθησα στην Ολομέλεια αλλά δεν είπε τίποτα”.
Επιπλέον, ο κ. Μπάνος “άδειασε” τον πρώην υπουργό για τους όρους διακριτικότητας που του είχαν θέσει οι Γάλλοι ως προς τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, αποκαλύπτοντας ότι στην περίφημη σύσκεψη του Ιανουαρίου του 2011 “ο υπουργός δεν μας είπε ότι οι Γάλλοι του επέβαλαν να διαχειριστεί την υπόθεση με διακριτικότητα”.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger