E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ιστορία του ζευγαριού που γνωρίστηκε στο Instagram και τα έφτιαξε μέσω Facebook

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Μέσω του Instagram βρήκαν την αγάπη ο νεαρός Μπέιλι Γκέιτς και η Ράιν Γουίλιαμς. Το μόνο που χρειάστηκαν για να καταφέρουν να βρουν το άλλο τους μισό ήταν ένα κινητό και ένας προσωπικός λογαριασμός στο γνωστό χώρο ανάρτησης φωτογραφιών.
Τόσο ο Γκέιτς, όσο και η Γουίλιαμς διατηρούσαν λογαριασμούς στο Instagram για περισσότερο από ένα χρόνο. Κάποια στιγμή έτυχε να ακολουθήσουν το ίδιο hashtag # northwestisbest, που δημιουργήθηκε από τον Μπεν Σκούιλερ,@ benschuyler.
Τότε ο 20χρονος παρατήρησε μια σειρά φωτογραφιών της 21χρονος στο Instagram. Αμέσως κατάλαβε ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία και ότι πιθανότατα να ταιριάζουν.
Αργότερα βρήκε ο ένας το λογαριασμό του άλλου στο Facebook και άρχισαν να ανταλλάσσουν τα μηνύματα. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να συναντηθούν κοντά στο Σιάτλ.
«Το πρώτο ραντεβού μας έγινε σε ένα καφέ, που τώρα έχει γίνει το στέκι μας!», είπε η Γουίλιαμς στη Daily Μail, προσθέτοντας, «Στη συνέχεια, πήγαμε για σούσι, και ολοκληρώσαμε τη βραδιά μας σε κλαμπ. Από εκείνη τη μέρα και μετά είμαστε αχώριστοι».
Τώρα πλέον οι δυο τους εκτός από την αγάπη που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου, μοιράζονται και την κοινή τους αγάπη για το Instagram.




http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger