E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δύο πολιτικοί τιτάνες επιστρέφουν στο μαντρί. Από σήμερα πιο πλούσια η πολιτική ζωή του τόπου

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Στην πολιτική κανείς δεν μπορεί να πει ποτέ! Αυτό επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη Ν.Δ., στην οποία επιστρέφουν ως μετανοημένοι διάφορα γνωστά στελέχη. Επειδή, είναι διαχρονική η ρήση του Ευάγγελου Αβέρωφ, όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος, παρατηρούμε πολλές κινήσεις επιστροφής στη Ν.Δ.


Μετά την επιστροφή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στη Ν.Δ. ετοιμάζεται μαθαίνουμε να επιστρέψει και ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο πρώην υπουργός έσταζε χολή μέχρι πριν λίγους μήνες για τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά επειδή στην πολιτική δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί, πλέον τον εκθειάζει, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται. 

Ο Κ. Μαρκόπουλος, η επιστροφή του οποίου θα εξεγείρει και δικαίως τον συντοπίτη του Ευβοίωτη, κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, θέλει διακαώς να επιστρέψει για να βρει πολιτική στέγη, αφού δεν μπόρεσε να ηγηθεί σχήματος αντιμνημονιακού. 

Ως αντιμνημονιακός μέχρι πριν λίγο καιρό, διαμορφώνει το έδαφος να επιστρέψει και αυτός, αλλά μια τέτοια κίνηση, θεωρείται βέβαιο, ότι θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου. Ήδη η επιστροφή της Βόζεμπεργκ που δεν είναι μια απλή κίνηση, αλλά σηματοδοτεί πολλά, καθώς οΑντ. Σαμαράς της έδωσε και τη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, έχει εξοργίσει πολλούς. 

Δικαίως κατά μεγάλη μερίδα βουλευτών. Και αυτό, γιατί δεν μπορεί όλοι να έχουν ψηφίσει το μνημόνιο, να έχουν υποστεί τα πάνδεινα και να επιστρέφουν και χωρίς μετάνοια, όπως κάποιοι άλλοι πριν λίγους μήνες. 

Ο Κ. Μαρκόπουλος, μέχρι πρόσφατα συνοδοιπόρος του Πάνου Καμμένου, χθες έκανε άνοιγμα τόσο τη ΝΔ, όσο και προσωπικά στον πρωθυπουργό με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας που αφορά στον αγωγό ΤΑΡ. 

«Η Ελλάδα πάλι στον ενεργειακό χάρτη. Ο αγωγός TAP είναι δύναμη και ρόλος. Περίμενα μια πατριωτική λέξη από όλα τα κόμματα. Ζητάω πολλά μάλλον!» έγραψε στο twitter, ενώ πριν περίπου τρεις εβδομάδες είχε αρθρογραφήσει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και εκθείαζε ουσιαστικά στον πρωθυπουργό. 

Ιωάννης Μαρτέλλος

http://newpost.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger