E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους-Την δολοφόνησε από την πόρτα του μπάνιου!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013



Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση Πιστόριους με τις αρχές να κάνουν λόγο πλέον για δολοφονία και τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως το θύμα πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι.
Ο αθλητής δεν κατάφερε να πείσει την αστυνομία πως σκότωσε τη σύζυγο του επειδή την πέρασε για διαρρήκτη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Γιοχάνεσμπουργκ, τα δημοσιεύματα που δεν θέλουν τον πρωταθλητή ως ήρωα, επιβεβαιώνονται από τη στάση του απέναντι στη γυναίκα του.
«Έχουμε πληροφορίες για έντονες ενδοοικογενειακές διενέξεις στο σπίτι του κατηγορουμένου τους τελευταίους μήνες. Του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος ενώ τα νέα στοιχεία είναι καταπέλτης για τον χρυσό παρολυμπιονίκη ο οποίος φαίνεται πως πυροβόλησε το 30χρονο μοντέλο μέσα στο σπίτι και μάλιστα από την πόρτα του μπάνιου.
Μετά την σύλληψη του ο Πιστόριους υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις αίματος για να διαπιστωθεί αν έχει πάνω του σημάδια πάλης ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.
Παράλληλα έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως περιπτώσεις από παλιές επιθέσεις που μαρτυρούν τη βιαιότητα του. Το 2009 είχε τραυματίσει μια γυναίκα στο πόδι με μια δοκό!Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, ζήτησε από τη γυναίκα να φύγει και όταν εκείνη αρνήθηκε, της φώναξε και την χτύπησε με τη δοκό.
Η αστυνομία κάνει λόγο για μεγάλους καβγάδες ανάμεσα σε εκείνον και τη Ρίβα Στίνκαμπ, ενώ μάρτυρες δηλώνουν και οι γείτονες που θέλοντας και μη, έχουν ακούσει αλλεπάλληλες κόντρες τους.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger