E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιο καυτή γυναίκα στην ΤV η κόρη του Τζακ Μπάουερ [εικόνες]

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Tην πρώτη της προκλητική φωτογράφηση εδώ και χρόνια έκανε η Ελίζα Κούθμπερτ για χάρη του Maxim. Ακριβώς για να τους ευχαριστήσει που την ανακύρηξαν πιο «καυτή γυναίκα στην tv».
«Είναι πολύ τιμητικό κάποιος να σε θεωρεί πιο όμορφη σε ένα χώρο όπου υπάρχουν εκθαμβωτικές γυναίκες όπως η Κάλεϊ Κουόκο, η Σοφία Βεργκάρα και η Ζόε Ντεσανέλ. Οπότε αποδέχομαι ταπεινά τον τίτλο».


Αυτό δήλωσε η Καναδέζα σταρ -που έγινε γνωστή ως κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24- η οποία προσπαθεί πλέον να τονίσει τα κωμικά της χαρίσματα στο Happy Endings στο οποίο και συμπρωταγωνιστεί.
Αν και η αλήθεια είναι ότι η Ελίζα, η οποία είναι η αρραβωνιασμένη με τον παίκτη του χόκεϊ Ντιόν Φάνεφ και προγραμματίζει να παντρευτεί μέσα στο 2014, παραμένει εσαεί αγαπημένου του αντρικού κοινού.


Ειδικά μετά τον ρόλο της ως ροζ στάρ στο Girl Next Door, από τα γυρίσματα του οποίου έχει να θυμάται «Γυρίσαμε κάποιες σκηνές σε ένα κανονικό ερωτικό συνέδριο. Θυμάμαι διάφορες ερωτικές σταρ να έρχονται και να μου λένε ότι είμαι η δικιά τους 'Τζούλια Ρόμπερτσ από το Pretty Woman'. Κάτι που κολάκευε, αλλά με προβλημάτιζε ταυτόχρονα».


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger