E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τσαμπουκάς με φωτογράφο και τους άντρες ασφαλείας της Μανωλίδου!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


Κι όμως η Ευγενία Μανωλίδου έχει όχι έναν αλλά δυο άντρες ασφαλείας. Αυτή την εποχή. Με την κρίση και την ανέχεια η Μανωλίδου μπορεί και πληρώνει μπράβους να την φυλάνε; Μπράβο της. Και να πω ότι ήταν με τα παιδιά της και δεν θέλει εικόνες να το καταλάβω. Είναι δικαίωμά της.

Αλλά να μαθαίνω ότι σήμερα το πρωί στην διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου πηγής, η κυρία Ευγενία μόνη να προστατεύεται από δυο νταμάρια για να μη μπορεί ο φωτογράφος να την απαθανατίσει σε δημόσιο χώρο…ε αυτό πάει πολύ. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά τα τυπάκια-θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν είναι ιδιωτικοί αστυνομικοί ή αστυνομικοί με πολιτικά-πλησίασαν τον φωτογράφο και τον ενημέρωσαν ότι η πελάτισσα τους δεν επιθυμεί εικόνες. Και να φανταστείτε η κυρία ήταν έτοιμη για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη! Παιδιά χαλαρώστε. Eίναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Αλλά γιατί αναρωτιέμαι. Λες και δε γνωρίζω σε τι χώρο κινούμαι-από επιλογή- επαγγελματικά; Μόνο που η δική μου δουλειά είναι ν΄αποκαλύπτω. Να γράφω πραγματικές ιστορίες. Φαίνεται όμως ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ξεμπροστιάζονται είχαν μάθει τόσα χρόνια μόνο να γλείφουν και να τους γλείφουν τα τσιράκια των περιοδικών.

Φαίνεται πώς όταν γράφεις την αλήθεια τους πονάει. Και είναι τέτοιο το θράσος κάποιων που φτάνουν σε σημείο να επικοινωνούν εκ των υστέρων και ν΄απαιτούν να ζητήσουμε και συγνώμη!! Ρε…δεν παίρνω χαμπάρι!

Πηγή: nassos.blog

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger