E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πούλησε το σπίτι της 95χρονης μητέρας του για μία πόρνη!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


Ο Ντέιβιντ Μπάτλερ, 69 ετών ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος.

Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. Ήταν ένας τυπικός συνταξιούχος ο οποίος δούλευε για χρόνια ως πιανίστας στην τοπική εκκλησία στην περιοχή Μπίσεστερ του ‘Οξφορντσαιρ.

Όλα αυτά μέχρι που γνώρισε την Ρέιτσελ Ρεντ, μία 39χρονη εκδιδόμενη, η οποία του πήρε τα μυαλά. Και όχι μόνο. Ο 69χρονος πλέον αντιμετωπίζει 9μηνη φυλάκιση, καθώς πούλησε το σπίτι της μητέρας του για να εκπληρώσει την εμμονή που απέκτησε με μία πόρνη με ταρίφα… 7 χιλιάδες λίρες τη σεζόν! 

Στην στυγνή ομολογία του ο Ντέιβιντ είπε ότι πούλησε τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού της μητέρας του το οποίο ανήκε στην οικογένεια σχεδόν έξι 10ετίες! Το κόστος από την δόλια πώληση του ακινήτου ανήλθε στις 170.000 λίρες.

Η μητέρα του, που πλέον ζει στο σπίτι του αδερφού του αρνείται να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως υποστηρίζει η υπέργηρη γυναίκα ο γιος της δεν ήταν έτσι. «Μετά από αυτή τη γυναίκα ο Ντέιβ άλλαξε εντελώς. Τα μόνα που τον απασχολούσαν ήταν το αλκοόλ, ο τζόγος και το σεξ». Παρ’όλα αυτά δεν του κρατάει κακία και θέλει να επιστρέψει σύντομα από την φυλακή.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger