E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το τρομερό σχόλιο του Σλάβοϊ Ζίζεκ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Έχει μέλλον το ρομάντζο;

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, που ευτυχώς όλο και λιγότεροι – ας ελπίσουμε – θα φροντίσουν να γιορτάσουν την πιο γελοία ημέρα της ανθρωπότητας, ένας Σλοβένος διανοούμενος, σύζυγος ωραιοτάτης πρώην μοντέλας με ισχυρές θεωρητικές ανησυχίες, απαντά στο ερώτημα: υπάρχει στις μέρες μας ρομάντζο; Κι αν ναι, πώς θα διαμορφωθεί στο μέλλον;
Μεταφράζω κατά γράμμα την κατατεθειμένη στον Guardian άποψη του μεγάλου Σλοβένου:
«Το ρομάντζο ίσως δεν έχει πεθάνει ακόμη εντελώς, αλλά ο επικείμενος θάνατός του σηματοδοτείται από αντικείμενα-μαραφέτια που υπόσχονται να προσφέρουν περίσσια απόλαυση, τα οποία όμως, στην πραγματικότητα, δεν καταφέρνουν παρά να αναπαραγάγουν την ίδια την έλλειψη.
Η τελευταία μόδα φέρει την ονομασία Stamina Training Unit [Μονάδα Ενδυνάμωσης της Αντοχής] και είναι ο αντίποδας του δονητή: πρόκειται για μία συσκευή αυνανισμού που μοιάζει αρκετά με φακό (έτσι ώστε να μην ντρεπόμαστε κατά τη μεταφορά του).
Τοποθετείς το σε στύση πέος στη σχισμή, πατάς το κουμπί και το αντικείμενο δονείται έως ότου επιτευχθεί η ικανοποίηση...
Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώματα, επίπεδα στενότητας και μορφές (τριχωτό ή άτριχο) που προσομοιάζουν στις τρεις βασικές οπές που προσφέρονται για σεξουαλική διείσδυση (στόμα, κόλπος, πρωκτός).
Αυτό που αγοράζει ουσιαστικά κανείς είναι το μερικό αντικείμενο (την ερωτογενή ζώνη) απομονωμένο και διαχωρισμένο από το ενοχλητικό επιπρόσθετο βάρος του υπόλοιπου ατόμου.
Πώς θα τα βγάλουμε πέρα σε αυτό το γενναίο νέο κόσμο, ο οποίος υπονομεύει τις βασικές προϋποθέσεις, τα ίδια τα θεμέλια της ενδόμυχης ζωής μας;
Η ύστατη λύση θα ήταν, φυσικά, να σπρώξουμε ένα δονητή μέσα στο πλαστικό αιδοίο, να τα θέσουμε και τα δύο σε λειτουργία και να αφήσουμε όλη τη διασκέδαση σε αυτό το ιδεώδες ζευγάρι, όσο εμείς (οι δύο πραγματικοί σύντροφοι) καθόμαστε παραδίπλα, πίνοντας τσάι και απολαμβάνοντας νηφάλια το γεγονός ότι, δίχως μεγάλη προσπάθεια, έχουμε εκπληρώσει το καθήκον μας να απολαμβάνουμε».


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger