E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θα σε στείλω φυλακή αν απλώσεις χέρι!!!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Θα σε στείλω φυλακή αν απλώσεις χέρι προειδοποίησε ο βουλευτής της Ν.Δ. τον Χρυσαυγίτη βουλευτή. 


«Ο Μιχαλολιάκος θα πρέπει να διαλέξει αν θέλει να έχει συμμορία ή κόμμα» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη χθεσινή εκπομπή του στο Kontra Channel.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν έτοιμος να χειροδικήσει. Όποιος όμως απλώσει το χέρι του θα τον κλείσω φυλακή...» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο χθεσινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Εύχομαι αυτή η χώρα να μην πέσει στα χέρια αυτών των εθνικοσοσιαλιστών... Η λύση δεν είναι η Χρυσή Αυγή... Εύχομαι ποτέ η πατρίδα μου να μην πέσει στα χέρια αυτών των ανθρώπων...» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Γωργιάδης έκανε λόγο για «αχαρακτήριστη και απαράδεκτη» συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Κασιδιάρη, τονίζοντας ότι «απειλούσε με ύβρεις» και «παρ' ολίγον δεν φτάσαμε στη χειροδικία».

«Με λάθος άνθρωπο μπλέξατε» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε ότι «αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ τους εθνικοσοσιαλιστές, κάνουν μεγάλο λάθος».

gkourou

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. καλα ας παει ο μπουμπουκος στην μπουμπουκα του και ας αφησει τις απειλες δεν τον παιρνει. Αλλιως οχι μονο θα το φαει το βρωμοξυλο αλλα δεν θα ξερει και απο που του ρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger