E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Αστυνομία δεν πιστεύει τον Πιστόριους – Έκρυβε οπλοπολυβόλο στο παράθυρο!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Ολοένα και λιγότερο πιστευτή γίνεται η εκδοχή του Παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους σχετικά με την δολοφονία της συντρόφου του τα ξημερώματα.
Αρχικά όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για λάθος. Η Ρέβα Στέενκαμ μπήκε σύμφωνα με τον ίδιο στο σπίτι του τα ξημερώματα προκειμένου να του κάνει έκπληξη. Επειδή όμως δεν τον είχε προειδοποιήσει, αυτός πίστεψε πως κάποιος ληστής εισέβαλε στο σπίτι του. Σηκώθηκε λοιπόν, πήρε το όπλο του και μόλις την είδε χωρίς να την αντιληφθεί, την πυροβόλησε.
Ο «Blade Runner» όπως είναι γνωστός λόγω των προσθετικών του μελών που τον βοηθούν να τρέχει, τώρα φαίνεται να μην είναι και τόσο αθώος. Αστυνομία αλλά και δημοσιογράφοι ξεσκονίζουν το παρελθόν του αλλά και παλαιότερες συνεντεύξεις του. Σήμερα προκαλεί σοκ μία παλαιότερη δήλωσή του που ξαναβλέπει το φως της δημοσιότητας. «Όταν έχω αϋπνίες σηκώνομαι και πυροβολώ», είχε πει κάποια στιγμή ο Νοτιοαφρικανός αθλητής. Είχε μάλιστα πει ότι κοιμάται με περίστροφο 9 mm- σαν και αυτό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος- και έχει δίπλα στο παράθυρό του, ένα πολυβόλο.
Στο ενδεχόμενο της δολοφονίας οδηγούν και άλλα στοιχεία της υπόθεσης. Αρχικά η Αστυνομία αξιοποιεί μαρτυρίες γειτόνων οι οποίοι έκαναν λόγο για φωνές που υποδείκνυαν διαμάχη πριν από τους πυροβολισμούς. Όπως δημοσιεύει μάλιστα η νοτιαφρικανική εφημερίδα «City Press» υπάρχουν υποψίες πως ο αθλητής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γι’ αυτόν τον λόγο κατά την σύλληψή του τον συνόδευσε και αρμόδιος γιατρός.
Το χρονικό
Νωρίς το πρωί της Πέμπτης η Αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς. Μέχρι να καταφθάσουν οι αστυνομικοί, οι πρώτες βοήθειες είχαν πάει ήδη και προσπαθούσαν να κρατήσουν την ζωή την άτυχη Ρέβα. Τελικά μετά από λίγη ώρα το μοντέλο του FHM εξέπνευσε.
«Δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι, έχουμε αποδείξεις γι΄ αυτό. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο πλαϊνό παράθυρο του σπιτιού. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι το συμβάν προκλήθηκε από παρεξήγηση,» είναι η εκδοχή της Αστυνομίας.
Η αγάπη του για τα όπλα
Έναν χρόνο περίπου πριν, η βρετανική Daily Mail στο αφιέρωμά της στον αθλητή έγραφε πως ο Όσκαρ Πιστόριους είχε αρκετά όπλα στο σπίτι του. Πέραν του περιστρόφου με το οποίο κοιμόταν σχεδόν αγκαλιά, δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας είχε και ένα οπλοπολυβόλο!Δεν έφταναν όμως μόνο αυτά. Στο σαλόνι αλλά και σε ολόκληρη την οικία του αθλητή μπορούσε να βρει κανείς αντικείμενα που κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα. Μερικά από αυτά ήταν ρόπαλα του μπέιζμπολ, του κρίκερ, και πολλά άλλα.
Το 2009, μάλιστα, είχε περάσει μια νύχτα στη φυλακή, επειδή χτύπησε με την πόρτα έναν επισκέπτη σε πάρτι στο σπίτι του, αλλά τότε η ιστορία έληξε χωρίς περαιτέρω δικαστικές συνέπειες γι΄ αυτόν.
Τι λέει η οικογένειά του
Εάν το σοκ είναι μεγάλο για τους απλούς πολίτες, οι συγγενείς του αθλητή είναι κυριολεκτικά παγωμένοι. «Ο μόνος που μπορεί να εξηγήσει τι έγινε είναι ο Όσκαρ. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες, δεν τον έχω δει ακόμη… Προφανώς, είμαστε σε κατάσταση σοκ», είπε ο πατέρας του.
Επισήμως τώρα η εκδοχή του ατυχήματος έχει εκλείψει. Ο δικαστής τον παρέπεμψε σε δίκη για ανθρωποκτονία και εκεί θα φανεί η αλήθεια γύρω από το περιστατικό αυτό.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger