E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι νέοι κανόνες του online dating – Τί προσόντα πρέπει να διαθέτεις

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Αν είστε ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν ταίρι, η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ικανή να σας γυρίσει το στομάχι ανάποδα! Προσέξτε όμως. Όλα τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και οι ρομαντικές κάρτες μπορούν να αποτελέσουν μια δυνατή γροθιά επιστροφής στην πραγματικότητα. Είναι καιρός να ξαναμπείτε στο παιχνίδι!
Τα βιβλία για το πως να επιτύχεις στην αναζήτηση της αγάπης μέσω διαδικτύου είναι ουκ ολίγα, και η DailyBeast συγκέντρωσε τους βασικούς “κανόνες” προκειμένου το κυνήγι σας να αποδώσει. Σας τους παρουσιάζουμε.
1. Προσποιηθείτε μέχρι να πετύχετε
Το online dating θέλει κότσια. Όσα περισσότερα έχετε, τόσο καλύτερα θα τα πάτε. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η παρουσίαση. Πρέπει επίσης να καταλάβετε πως εφόσον είστε εσείς λίγο αγχωμένοι, το ίδιο θα είναι και ο άνθρωπος με τον οποίο θα επικοινωνήσετε. Σκοπός είναι να ξεπεράσετε το άγχος και να παρουσιάσετε την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας.
2. Άμα διαθέτετε τα προσόντα, δείξτε τα
Ο πρωτεύων στόχος στο online dating είναι, θα το πούμε κυνικά, να είστε σέξι. Το σέξι ωστόσο είναι υποκειμενικό. Και εφόσον λογικά θα γνωρίζετε πως να πλασάρετε τον εαυτό σας, μην διστάσετε να το κάνετε. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, φυσικά, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας. Όσο περισσότερο “πουλήσετε” τον εαυτό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάποια που θα της κάνετε το “κλικ”.
3. Αν “κολλήσετε”, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας
Το μόνο σίγουρο στον κόσμο του online dating είναι ένα. Ποτέ δεν θα είσαι μόνος. Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει αντικρουόμενα αποτελέσματα. Από τη μία μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πάντοτε θα υπάρχουν “κι αλλού πορτοκαλιές”, από την άλλη αυτό σημαίνει πως έχετε να αντιμετωπίσετε ισχυρό ανταγωνισμό έτσι ώστε να ξεχωρίσετε. Προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας διαθέσιμο σε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, ενώ παράλληλα να προσθέσετε δύο-τρία προσωπικά σας στοιχεία τα οποία να σας ξεχωρίζουν από τη μάζα.
4. Προσοχή στις απάτες των εταιριών
Θυμηθείτε. Οι ιστοσελίδες online dating υπάρχουν, όχι για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας και να σας εξασφαλίσουν την ευτυχία, αλλά για να παράξουν κέρδος από εσάς. Πολλά site μάλιστα επωφελούνται από τους χρήστες που παραμένουν σε αυτά για πολύ καιρό και ακόμα περισσότερο από τους χρήστες που δεν είναι τόσο ενεργοί, ωστόσο διατηρούν ενεργό το προφίλ τους. Πολλές ιστοσελίδες καταγράφουν τους λογαριασμούς που έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν online και τους εκμεταλλεύονται, στέλνοντας ψεύτικα αιτήματα φιλίας σε χρήστες που προσπαθούν να κρατήσουν για όσο περισσότερο καιρό μπορούν.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger