E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κρήτη: Ο πιο συζητημένος γάμος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Όπως θα διαπιστώσετε το ζευγάρι παντρεύεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από... ανάγκη - Διαβάστε τι λέει η νύφη, για να καταλάβετε πως και ο γάμος χρόνια δεν κοιτά...


Η Ανδριανή και ο Ιάσονας είναι ένα από τα (πολλά) ζευγάρια που σήμερα, κατακλύζουν τα δημαρχεία για να ενώσουν τις ζωές τους... τη μέρα που γιορτάζει ο έρωτας και ο ρομαντισμός! 

Κλισέ, θα σκεφτείτε, κι όμως όταν αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στις 14 Φεβρουαρίου δεν ήταν από ρομαντισμό αλλά από... ανάγκη! Βλέπετε στο γάμο αυτό παρούσα ήθελε να είναι οπωσδήποτε η κόρη της νύφης, η οποία την επόμενη ακριβώς ημέρα "πετάει" για το εξωτερικό.

Εκείνη στα 57 της χρόνια κι εκείνος στα 64 του, έχοντας και οι δύο κάνει οικογένεια και παιδιά, μετά από χρόνια βρέθηκαν μόνοι και η μοίρα τους έφερε κοντά. "Τα χρόνια περνάνε. Δε θέλω να γεράσω μόνη. Βρήκα έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να μοιραστώ όμορφες στιγμές, να πάμε μια βόλτα μαζί, να πιούμε ένα καφέ, να περπατήσουμε, να με νοιάζεται και να τον νοιάζομαι" λέει η νύφη στο madeincreta.gr

Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας, σε μία άλλη πόλη, ζούσε κι εκείνος μόνος πια. Έχοντας επιδιώξει, ανεπιτυχώς, στο παρελθόν να ξαναφτιάξει τη ζωή του το είχε πάρει πια απόφαση ... "θα γεράσω μόνος μου" έλεγε στον εαυτό του, προσπαθώντας να το "χωνέψει". Όταν στην Ανδριανή προτάθηκε να της "γνωρίσουν έναν κύριο", κατά το παλιό (και σίγουρο) προξενιό, εκείνη είπε, διστακτικά, το "ναι". Διστακτικά γιατί, όσο συνηθίζει κανείς τη μοναξιά του, τόσο πιο δύσκολα την αποχωρίζεται...

Η πρώτη επαφή ήταν τυλιγμένη με ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς τόσο η Ανδριανή όσο και ο Ιάσονας άκουγαν μόνο, ο ένας τη φωνή του άλλου! Για περίπου 1,5 μήνα επικοινωνούσαν μόνο τηλεφωνικά, διαπιστώνοντας τελικά ότι "τα χνώτα τους ταιριάζουν". Όταν ήρθε η ώρα της συνάντησης, ο Ιάσονας είδε από μακριά την Ανδριανή να πλησιάζει, και ... "αμέσως ήξερε!" 

Τα πράγματα πήραν το δρόμο τους γρήγορα. Οι δύο οικογένειες γνωρίστηκαν - ευτυχώς χωρίς αντιρρήσεις και παρατράγουδα, που συχνά υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις - και φθάνουμε στο "σήμερα" και τον πολιτικό γάμο.

"Τα παιδιά μου δε θα είχαν αντίρρηση με ότι κι αν επέλεγα να κάνω. Ξέρω ότι αυτό που τα ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά κι ευτυχισμένη. Εγώ όμως... είμαι της "παλιάς σχολής"..." λέει, χαμογελώντας η Ανδριανή, που σαν άγουρη 18χρονη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι στο σπίτι θα μπει άνδρας που δε θα είναι σύζυγος!

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger